ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Οι αντίπαλοι θα ιδρώνουν"

"Οι αντίπαλοι θα ιδρώνουν"
Πόσο κοντά στον κορμό του θα φέρει άραγε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης το πόδι του;

Στην καλή άμυνα που θα παίζει ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν, στους καλούς γκαρντ που έχει η ομάδα αλλά και στο ότι βασικός του στόχος είναι να βοηθάει όσο κι αν του ζητείται, στάθηκε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης στις δηλώσεις του.

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης έχει δείξει μέχρι στιγμής πολύ καλά στοιχεία στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενώ στο φιλικό με την Ολίν Εντιρνέ πέτυχε 20 πόντους.

Για την προσωπική του απόδοση δεν θέλησε να πει κάτι, ωστόσο ξεκαθάρισε πως είναι φυσικό να συμβαίνει αυτό από τη στιγμή που οι γκαρντ της ομάδας του δίνουν εκπληκτικές πάσες.

"Μπορεί στα περισσότερα παιχνίδια ως τώρα να σκοράρω αρκετά αλλά αυτό δεν το σκέφτομαι καθόλου. Εγώ προσπαθώ να είμαι έτοιμος κάθε στιγμή και να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα είτε παίζω ένα, είτε 20 λεπτά. Είναι πολύ σημαντικό να αξιοποιείς την προσπάθεια του συμπαίκτη σου κι αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ. Για μας τους ψηλούς τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα όταν έχουμε τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης στην ομάδα"
, σχολίασε ο Έλληνας άσος και συνέχισε:

"Δεν ξέρω ακριβώς πως σκέφτεται την ομάδα ο κόουτς, αλλά ξέρω πως ένα στοιχείο που πρέπει να γνωρίζουν οι αντίπαλοι μας είναι πως θα πρέπει να ιδρώνουν πολύ για να μας βάλουν καλάθι". Ο Γλυνιαδάκης άφησε δηλαδή να εννοηθεί πως ο Ολυμπιακός θα στηρίζεται κυρίως στην άμυνα και σε δεύτερη φάση στην επίθεσή του.

Όσον αφορά στα παιχνίδια της Τουρκίας, όπου ο Ολυμπιακός θα μείνει αρκετές μέρες, αντιμετωπίζοντας πολλούς αντιπάλους, ο Έλληνας σέντερ σχολίασε: " Απ' αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να δέσουμε ως ομάδα και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο για την πρεμιέρα με τη Ρεαλ. Είναι πολύ σημαντικο παιχνίδι για μας και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου που θα γεμίσει το γήπεδο θα ξεκινήσουμε με το δεξί".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ο οποίος επισήμανε: " Το ζητούμενο αυτή την περίοδο δεν είναι να κερδίζουμε αλλα να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο και να χτίσουμε τη φιλοσοφία που θα μας συνοδεύει σε όλη τη χρονιά.

Το παιχνίδι με την Ολίν μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε αρκετά πράγματα και γενικότερα πιστεύω ότι από αυτό το ταξίδι μόνο κέρδος θα έχουμε. Ουσιαστικά είναι μια πρόβα για τα ταξίδια και τα δύσκολα παιχνίδια που θα έχουμε όλη τη σεζόν. Έγιναν αρκετές αλλαγές φέτος και είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει διαφορα στην αγωνιστική μας φιλοσοφία.

Πέρσι κάναμε ένα ακόμα βήμα στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρονια και φέτος πρέπει να κάνουμε κι αλλα βήματα, για τον κόσμο και τους προέδρους που δεν απογοητεύονται και πρώτοι αυτοί μας δείχνουν το δρόμο για να προχωρήσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ