ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Πέντε κρούσματα κορονοϊού στον Προμηθέα, αναβάλλονται οι αγώνες με Άρη και Παναθηναϊκό

Ο Μάκης Γιατράς στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ
Ο Μάκης Γιατράς στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Τα καθιερωμένα τεστ κορονοϊού έδειξαν ότι ο Προμηθέας έχει 5 κρούσματα στην ομάδα του, με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο σημερινός (13/3) αγώνας με τον Άρη για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, αλλά και ο εξ αναβολής με τον Παναθηναϊκό (16/3).

Ο κορονοϊός χτύπησε ξανά στον Προμηθέα. Όπως έγινε γνωστό, μετά τα καθιερωμένα τεστ που έγιναν βρέθηκαν 5 κρούσματα του ιού στην ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι αναβάλλεται ο σημερινός (13/3) αγώνας με τον Άρη για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, αλλά και ο εξ αναβολής με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη (16/3).

Από την στιγμή που έγινε γνωστός ο αριθμός των κρουσμάτων, τότε η αναβολή γίνεται αυτόματα και δεν χρειάζεται σχετικό αίτημα των Πατρινών. Ο λόγος είναι ότι το πρωτόκολλο του πρωταθλήματος αναφέρει ότι αν υπάρχουν 3 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε μία ομάδα τότε αναβάλλονται αυτόματα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μίας ομάδας.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Προμηθέας βρίσκεται σε αυτή την θέση λόγω κορονοϊού. Η πρώτη ήταν στα τέλη Οκτωβρίου όταν λόγω κρουσμάτων είχε αναβληθεί μεταξύ ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική - ο οποίος αναβάλλεται εκ νέου τώρα - και η δεύτερη πριν από περίπου έναν μήνα, όταν μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο βρέθηκαν αρχικά θετικά δύο μέλη του προπονητικού τιμ και κατόπιν ένας παίκτης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ