ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Παίκτης του Προμηθέα θετικός στον κορονοϊό

Οι παίκτες του Προμηθέα στο κέντρο της PAOK Sports Arena
Οι παίκτες του Προμηθέα στο κέντρο της PAOK Sports Arena EUROKINISSI

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε παίκτης της ομάδας του Προμηθέα, ο οποίος είναι ένας εκ των πέντε που είχαν κληθεί από τον Θανάση Σκουρτόπουλο για να δώσει το "παρών" με την εθνική.

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε αθλητής της ομάδας του Προμηθέα, μετά από προγραμματισμένο έλεγχο, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Η ομάδα της Πάτρας συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την πανδημία, ενώ οι πέντε παίκτες που είχαν κληθεί από τον Θανάση Σκουρτόπουλο (Γιάννης Αθηναίου, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος και Μιχάλης Λούντζης) δεν θα δώσουν "παρών" με την εθνική, καθώς είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Να θυμίσουμε πως το Σάββατο 13/2, η ΚΑΕ είχε ενημερώσει πως δύο μέλη του επιτελείου βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, μετά από τη μεγάλη νίκη - πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

"Ο Προμηθέας Πάτρας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ενημερώνει ότι στον τακτικό έλεγχο των 5 αθλητών μας που είχαν κληθεί στην εθνική για COVID-19 που έγινε στις 13/2/2021 με την μέθοδο PCR, βρέθηκε θετικός ένας αθλητής μας .

Αναμένουμε και τα υπόλοιπα τεστ που έγιναν εχθές (13/2/21) στους υπόλοιπους αθλητές και το προσωπικό της ομάδας. Οι υπεύθυνοι της ομάδας ενημέρωσαν άμεσα τον Ε.Ο.Δ.Υ. και την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος (ΕΣΑΚΕ), και ακολουθούνται πιστά όσα προβλέπονται από τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α., του Ε.Ο.Δ.Υ. και του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. για τη διαχείριση του κρούσματος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ