EUROLEAGUE

Ο Ζοτς, ο Σιπάχι και οι... χούλιγκανς

Ο Ζοτς, ο Σιπάχι και οι... χούλιγκανς
INTIME SPORTS

Εκνευρισμένος από το "βρώμικο" παιχνίδι του Μαξίμ Μουτάφ, το οποίο οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό του Κενάν Σιπάχι, δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Δεν ήταν ποτέ άνθρωπος που κρυβόταν πίσω από το δάχτυλό του. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλάει πάντα από καρδιάς, δεν διστάζει να τα βάλει με όποιον θεωρεί ότι πρέπει να βρεθεί στο στόχαστρό του και αυτό έκανε μετά τον τραυματισμό του Κενάν Σιπάχι.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε τα έβαλε με τον Μαξίμ Μουτάφ της Τραμπζονσπόρ, ο οποίος βρέθηκε στη φάση που θα αναγκάσει τον 18χρονο γκαρντ να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες. " Είδα τον τραυματισμό του Κενάν. Υπάρχουν χούλιγκανς στο παρκέ, το λέω εγώ αφού δεν το λέει κανείς. Δεν το λέω σαν δικαιολογία για τον αποκλεισμό μας, καθώς η Καρσίγιακα έκανε καλή εμφάνιση" σχολίασε ο Ομπράντοβιτς και συνέχισε: " Πρέπει να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε το video. Ηταν ένα ξεκάθαρο λάθος των διαιτητών. Ο αντίπαλος σπρώχνει ένα 18χρονο παιδί και τον βγάζει εκτός δράσης για μήνες. Τα φάουλ είναι μέρος του αθλήματος, όμως αυτό το στιλ είναι "βρώμικο" και επικίνδυνο. Δεν πρέπει να υπάρχει στο παρκέ, κανείς δεν πρέπει να παίζει έτσι".

Ο Σιπάχι έπεσε άτσαλα και υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι . Οι γιατροί "πάγωσαν" τον Ομπράντοβιτς όταν του εξήγησαν ότι ο νεαρός Τούρκος θα υποβληθεί σε επέμβαση και πλέον ο Σέρβος τεχνικός καλείται να βρει τρόπους για να καλύψει το κενό του εν όψει των δύσκολων αγώνων του Top-16. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ζοτς δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τον σέντερ Γκάσπερ Βίντμαρ που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ούτε τον αναπληρωματικό ψηλό Λούκα Ζόριτς.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ