EUROLEAGUE

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποκλείστηκε μόλις για δεύτερη φορά σε playoffs της EuroLeague

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποκλείστηκε μόλις για δεύτερη φορά σε playoffs της EuroLeague
PARTIZAN MOZZART BET / ABA LEAGUE

Η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της EuroLeague που επιστρέφει από το 0-2 για να προκριθεί σε Final Four, ούσα επίσης η δεύτερη που αποκλείει τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από την διαδικασία των playoffs.

Η Παρτίζαν απείχε μερικά λεπτά από το Final Four του Κάουνας, δεδομένου πως βρέθηκε στο +15 στο 29' του Game 5 με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο φινάλε όμως, οι παλιές καραβάνες της "Βασίλισσας" έκαναν τη διαφορά για μια ανεπανάληπτη ανατροπή και την πρόκριση στο μεγάλο ραντεβού.

Κάπως έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μόλις η δεύτερη ομάδα στην ιστορία που επικρατεί σε μονομαχία με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς σε playoffs της EuroLeague. Για την ακρίβεια, ο "Ζοτς" είδε το 20/21 σε σειρές αγώνων να γίνεται 20/22 και τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ να ντύνεται... Σερκάν Ερντογάν, αποκλείοντας την Παρτίζαν από το Final Four.

Για την ιστορία, μέχρι πριν από μερικά λεπτά, μόνο η Τάου (Μπασκόνια, όπως την γνωρίζουμε πλέον) είχε κερδίσει σε σειρά αγώνων ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Το 2005/06 σε best-of-three.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ