EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Σέρχιο Γιουλ και Σέρχιο Ροντρίγκεθ έβαλαν 24/38 πόντους την ώρα της ανατροπής

Ρεάλ Μαδρίτης: Σέρχιο Γιουλ και Σέρχιο Ροντρίγκεθ έβαλαν 24/38 πόντους την ώρα της ανατροπής
AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το εισιτήριο για το Final Four του Κάουνας, με τον Σέρχιο Γιουλ και τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ να είναι οι κύριοι υπαίτιοι για την ανατροπή στο Game 5 με την Παρτίζαν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι στο Final Four του Κάουνας, μετά από την ανεπανάληπτη ανατροπή (από το -15) που πέτυχε κόντρα στην Παρτίζαν, στο Game 5 της σειράς. Κάτι που οφείλει εν πολλοίς στους "παλιούς". Κυρίως στον Σέρχιο Ροντρίγκεθ και τον Σέρχιο Γιουλ.

Βλέπετε, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν με την πλάτη στον τοίχο, στα σκοινιά, λίγα λεπτά μακριά από τον οδυνηρό αποκλεισμό, οι δυο τους σήμαναν την αντεπίθεση. Κάτι που δεν καταγράφηκε μόνο στην εικόνα του αγώνα, αλλά και στους αριθμούς.

Οι δυο τους σημείωσαν τους 24/38 πόντους της Ρεάλ Μαδρίτης στα τελευταία έντεκα λεπτά του Game 5, από το -15 κι έπειτα δηλαδή.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ (είχε 3 πόντους μέχρι το σημείο της αντεπίθεσης) έκλεισε τον αγώνα με 19 πόντους (season high) με 5/6 δίποντα και 3/5 τρίποντα, ενώ ο Σέρχιο Γιουλ είχε 8 πόντους με 1/3 δίποντα και 2/4 τρίποντα (0/3 σουτ στο ημίχρονο).

Ειδική μνεία φυσικά στον Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο λίγο πριν από την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου. Δεν τα παράτησε όμως. Του έγινε μετάταξη στον δεξιό ώμο (!) και επέστρεψε στο παρκέ, για να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τον μεγάλο στόχο./

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ