ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ο Βασίλης Σπανούλης αποκλειστικά στο SPORT24: "Ιστορική στιγμή, το Περιστέρι έχει γίνει αγαπητό σε όλη την Ελλάδα"

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο SPORT24 κατά την άφιξη του Περιστερίου bwin στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του με την πρόκριση στο Final Four του BCL.

Το Περιστέρι bwin έφτασε στην Αθήνα μία μέρα μετά την ιστορική πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League και ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο SPORT24 κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας από τη Γερμανία, σχολιάζοντας την επιτυχία της ομάδας του.

Το SPORT24 βρέθηκε στο Ελ. Βενιζέλος το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4), προκειμένου να υποδεχθεί τον Έλληνα προπονητή και τους παίκτες του μετά την επιτυχία της ομάδας.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την ιστορικότητα της στιγμής για την ομάδα και τόνισε πως το Περιστέρι έχει γίνει αγαπητό, όχι μόνο από τους οπαδούς του, αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είναι μία ιστορική στιγμή για την ομάδα. Καταφέραμε να πετύχουμε κάτι πολύ σπουδαίο. Όλα τα εύσημα ανήκουν στα παιδιά. Το έχουμε χαρεί το έχουμε συνειδητοποιήσει και τώρα πρέπει να προχωρήσουμε στις επόμενες υποχρεώσεις μας που είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να προετοιμαστούμε για το Final Four".

Για τη διαχείριση των καταστάσεων: "Είναι κάτι που χτίζεται μέσα από την καθημερινή προπόνηση, από την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε. Αυτή η νοοτροπία να μην παρατάμε ποτέ κανένα παιχνίδι, αυτή η νοοτροπία να παλεύουμε ακόμα και κόντρα σε οποιαδήποτε συνθήκη έχει χτιστεί μέσα από VIDEO, προπονήσεις, συζητήσεις και σίγουρα μέσα από τον χαρακτήρα όλων των παιδιών, γιατί και η επιλογή των παικτών έχει γίνει και πάνω από όλα μέσω χαρακτήρα"

Για τον κόσμο στο Περιστέρι που είδε το ματς από γιγαντοοθόνη: "Είναι τρομερό. Ειδικά αυτό που είδαμε με τη Βόννη στο δεύτερο παιχνίδι μέσα στο Περιστέρι, αλλά και αυτό που πληροφορήθηκα και είδα μέσα από VIDEO, που έγινε στο Περιστέρι ήταν εκπληκτικό, το είδαμε όλοι. Το αξίζουν όλοι οι πολίτες του Περιστερίου. Βλέπουμε ότι το Περιστέρι είναι μία ομάδα που εκτός από τους οπαδούς του Περιστερίου, έχει γίνει αγαπητή από όλη την Ελλάδα και αυτό είναι πάρα πολύ σπουδαίο".

Για το αν περίμενε ότι θα έφτανε τόσο νωρίς σε ένα Final Four: "Σε οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου θέλεις να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Πάντα έχεις στόχους, πάντα έχεις όνειρα. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει στόχο και τους στόχους που βάζω θέλω να τους πετυχαίνω"

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ