ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Ο Βασίλης Σπανούλης φαβορί για τον πάγκο της Εφές σύμφωνα με το Basket News

Ο Βασίλης Σπανούλης φαβορί για τον πάγκο της Εφές σύμφωνα με το Basket News

Βασίλης Σπανούλης και Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς αποτελούν σύμφωνα με το Basket News τα επικρατέστερα ονόματα για τον πάγκο της Αναντολού Εφές, αφού το deal με τον Τσάβι Πασκουάλ και τον τουρκικό σύλλογο δεν προχώρησε.

Το όνομα του Βασίλη Σπανούλη εμπλέκεται όλο και περισσότερο με εκείνο της Αναντολού Εφές, αφού το διαφαινόμενο deal του τουρκικού συλλόγου με τον Τσάβι Πασκουάλ ναυάγησε στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Οράτσιο Καούτσι στο Basket News, ο νυν τεχνικός του Περιστερίου bwin, αλλά και ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς είναι αυτή τη στιγμή τα δύο επικρατέστερα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εφές, αφού η θητεία του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν.

Αλιμπίγεβιτς και Σπανούλης είναι οι δύο προπονητές που είχε επισημάνει και το ισπανικό encestando ότι έχουν βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Εφές.

Να σημειώσουμε πως ο Kill Bill είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα των δυτικών προαστίων το 2022, οπότε θα είναι ελεύθερος εντός ολίγων μηνών.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ