ΠΑΟΚ

"Ο Βασιλειάδης γύρισε σπίτι του..."

"Ο Βασιλειάδης γύρισε σπίτι του..."

Πώς υποδέχτηκαν στην Ισπανία στην οποία έπαιξε για αρκετά χρόνια ο Κώστας Βασιλειάδης, την είδηση της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αρκετές αναφορές έχουν οι Ισπανοί όσον αφορά την επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη στον ΠΑΟΚ. Βλέπετε ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής είναι πολύ γνωστός στη συγκεκριμένη χώρα αφού αγωνίστηκε στην Μάλαγα (ήταν η τελευταία του ομάδα πριν γυρίσει στον "Δικέφαλο"), στην Ομπραντόιρο και στην Μπιλμπάο.

Ας δούμε κάποια ισπανικά δημοσιεύματα που αφορούν τον Βασιλειάδη:

gigantes.com: "Ο Βασιλειάδης επιστρέφει στο σπίτι του... Γυρνά στον σύλλογο που ξεκίνησε την καριέρα του".

blogdebasket.com: "Ο Βασιλειάδης αφήνει την ACB και την χώρα μας για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, όπου έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα".

malaga.eldesmarque.com: "Η άφιξη του στην Μάλαγα έφερε ενθουσιασμό αλλά η συσσώρευση προσωπικών καταστάσεων και τραυματισμών δεν έφεραν το αναμενόμενο λαμπρό πέρασμά του από την ομάδα. Ο Ελληνας παίκτης γύρισε στην ομάδα που ήθελε, τον ΠΑΟΚ".

solobasket.com: "Βρέθηκε κοντά σε υπογραφές με την ΑΕΚ και την Μπιλμπάο αλλά καμιά από αυτές τις επιλογές δεν καρποφόρησε. Τελικά ο Ελληνας παίκτης γύρισε στον ΠΑΟΚ".

acb.com: "Ο Κώστας Βασιλειάδης επιστρέφει στο σπίτι του, τον ΠΑΟΚ μετά την περιοδεία του στην Ιταλία, στην Τουρκία και στην Ισπανία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, στις τάξεις του ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ