ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Ο Τζρου Χόλιντεϊ "έσβησε" τον Τρε Γιανγκ

Ο Τζρου Χόλιντεϊ πασάρει την μπάλα σε αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς
Ο Τζρου Χόλιντεϊ πασάρει την μπάλα σε αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς Ⓒ 2021 TONY GUTIERREZ / ASSOCIATED PRESS

Ο Τζρου Χόλιντεϊ επιβεβαίωσε απέναντι στους Ατλάντα Χοκς πως είναι ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών του ΝΒΑ. Θύμα του, αυτή τη φορά, ήταν ο Τρε Γιανγκ των 1/14 κατοχών.

Οι Μιλγουόκι Μπακς συνδύασαν την επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην δράση με το διπλό επί των Ατλάντα Χοκς. Παρά το γεγονός πως ο "Greek Freak" έπαιξε λίγο, τα "Ελάφια" έκαναν τη δουλειά τους και συνεχίζουν να βρίσκονται στα ψηλά πατώματα της κατάταξης στην Ανατολή.

Εκ των πρωταγωνιστών της νίκης ήταν ο Τζρου Χόλιντεϊ, όχι μόνο γιατί τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7α σίστ, αλλά -πολύ περισσότερο- επειδή "έσβησε" τον Τρε Γιανγκ στην προσωπική τους μονομαχία. Για να επιβεβαιώσει με αυτόν τον τρόπο τη γενικότερη άποψη πως αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών του ΝΒΑ.

Ο 23χρονος γκαρντ της Ατλάντα γύρισε κι αυτός στην δράση μετά από απουσία δύο αγώνων (με Τορόντο και Σάρλοτ), πλην όμως δεν κατάφερε να αποδειχθεί επιδραστικός για την ομάδα του. Πολύ απλά γιατί ο Τζρου Χόλιντεϊ έπαιξε υποδειγματικές προσωπικές άμυνες, όντας ο βασικός λόγος που ο Τρε Γιανγκ τελείωσε με 3/17 σουτ και 6 λάθη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ESPN Stats & Info, ο Τρε Γιανγκ κατάφερε να σκοράρει σε μόλις μία (!) από τις δεκατέσσερις κατοχές που επιτέθηκε απέναντι στον Τζρου Χόλιντεϊ. Συγκεκριμένα, είχε 1/9 σουτ και 5 λάθη, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει επ' ουδενί να βρει ρυθμό και να νιώσει άνετα στο παρκέ.

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ