ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο Τζέτερ μιλά με τη Ρόμα

Ο Τζέτερ μιλά με τη Ρόμα

Ο Που Τζέτερ έγινε ευρέως γνωστός στην Ευρώπη από τη συμμετοχή του με την Ουκρανία, στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Μένει να δούμε αν για το "άνοιγμα" του στην ευρωπαϊκή αγορά θα διαλέξει τη Φενέρμπαχτσε ή... τη Ρόμα!

Οι πληροφορίες υπάρχουν για να επιβεβαιώνονται ή να διαψεύδονται. Όσο δεν μιλούν δε, οι πρωταγωνιστές κάθε ιστορίας, μιλούν οι πηγές. Πλέον έχουν μαζευτεί πολλές αυτές που αναφέρουν ότι ο Ζακ Ράιτ είναι ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς ο Που Τζέτερ, τον οποίον επίσης κοιτούσαν οι "πράσινοι", είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσε.

Τουλάχιστον, αυτό κυκλοφορούσε πριν μπουν στο παιχνίδι και οι γείτονες Ιταλοί.

Ο Αμερικανός κάτοχος ουκρανικού διαβατηρίου, πόιντ γκαρντ έμεινε εκτός πλέι οφ στην Κίνα (δηλαδή, η ομάδα του Shandong) και από το περασμένο καλοκαίρι οπότε έγινε γνωστός απ' άκρη σ' άκρη της Ευρώπης, μέσω της συμμετοχής του στο Eurobasket της Σλοβενίας (και όσα πρόσφερε στους Ουκρανούς) έψαχνε τρόπο να κάνει την είσοδο του στην ευρωπαϊκή αγορά. Απ' ό,τι φαίνεται, τον βρήκε αυτόν τον τρόπο, αφού πρώτα απήλαυσε ένα παχυλό συμβόλαιο με ομάδα του κινεζικού πρωταθλήματος. Ο "Ζοτς" τον ζήτησε για να καλύψει το κενό του Κέναν Σιπάχι (έκανε επέμβαση στο χέρι) και ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της "Φενέρ" φαίνεται να είναι όχι το ΝΒΑ, αλλά η Ρόμα!

Πηγές από τη γείτονα αναφέρουν πως με τους Ιταλούς είναι που συνδιαλέγεται στην παρούσα χρονική στιγμή.

Ο Τζέτερ μιλά με τη Ρόμα

Για να ολοκληρώσουμε την εικόνα, οφείλουμε να σας πούμε ότι το Gigantes del Basket που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν τον Ζακ Ράιτ να έρχεται την προσεχή Δευτέρα (17/2) στην Ελλάδα, για τον ΠΑΟ. Προηγουμένως (την Κυριακή 16/2) θα δώσει το τελευταίο ματς με την Μπάμπεργκ εναντίον της Τούμπινγκεν. Πώς θα καλύψουν οι Γερμανοί το κενό του Ράιτ; Με τον Ουόλτερ Χοντζ της Λαμποράλ Κούτσα ή τον Ρόουλαντ της Μπάνβιτ.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ