NBA

Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν θέλει ούτε ερώτηση για τη φετινή σεζόν των Χιούστον Ρόκετς

Ο Τζέιμς Χάρντεν σε αγώνα της preseason του ΝΒΑ 2020/21
Ο Τζέιμς Χάρντεν σε αγώνα της preseason του ΝΒΑ 2020/21 CARMEN MANDATO/POOL PHOTO VIA AP

Ο Τζέιμς Χάρντεν φαίνεται πως μετράει αντίστροφα για να γίνει ανταλλαγή, με το "next question" που είπε σε ερώτηση για το πώς βλέπει τους Χιούστον Ρόκετς να δείχνει ότι το τέλος δεν είναι μακριά.

Εδώ και μερικές εβδομάδες, ο Τζέιμς Χάρντεν περιμένει να μάθει πού θα καταλήξει. Η παραμονή στους Χιούστον Ρόκετς για πολύ καιρό δεν είναι κάτι που φαντάζει πιθανό, με τον "Μούσια" να προσδοκά σε ανταλλαγή το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να ξεκινήσει από το "μηδέν" τις προσπάθειες κατάκτησης ενός δαχτυλιδιού.

Μέχρι τότε, απ' ότι φαίνεται, θα κάνει υπομονή, δίχως όμως να δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος. Κοινώς, όσο πιο γρήγορα τελειώσουν όλα, τόσο το καλύτερο για εκείνον.

Αν κρίνουμε μάλιστα από τον τρόπο που απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το πώς βλέπει τώρα την ομάδα σε σχέση με την περίοδο πριν ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Χιούστον, τότε αποζητά ένα άμεσο τέλος σε όλο αυτό.

"Επόμενη ερώτηση" απάντησε λακωνικά ο "Μούσιας" που φαίνεται πως αν μπορούσε, θα είχε ήδη φύγει για το Μπρούκλιν, τη Φιλαδέλφεια ή κάποια άλλη ομάδα. Παρεμπιπτόντως, το Μαϊάμι δεν βρίσκεται πλέον στη λίστα των υποψήφιων προορισμών του, αφού οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο οργανισμούς ολοκληρώθηκαν άδοξα.

TAGS NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ