NCAA

Ο Τζάρετ ΜακΚέιν του Ντιουκ πετάει φωτιές στο παρκέ και βάφει τα νύχια του για δύο λόγους

Ο Τζάρετ ΜακΚέιν του Ντιουκ πετάει φωτιές στο παρκέ και βάφει τα νύχια του για δύο λόγους
AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ο Τζάρετ ΜακΚέιν μαγεύει στο παρκέ, αλλά και στο TikTok. Ο 20χρονος γκαρντ του Ντιουκ μαγνήτισε τα βλέμματα, αφότου έβαψε τα νύχια του μπλε και άσπρα. Η επιλογή του αυτή έχει, βέβαια, εξήγηση και μάλιστα διπλή.

Η March Madness γεννά πρωταγωνιστές και δημιουργεί ξεχωριστές ιστορίες. Κάθε χρόνο. Και η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Ένα από τα πρόσωπα που έχουν αναδειχθεί φέτος είναι ο Τζάρετ ΜακΚέιν του Ντιουκ.

Όχι μόνο για όσα κάνει στο παρκέ, όπου πρόσφατα έβαλε 30 πόντους με 8/11 τρίποντα κόντρα στο Τζέιμς Μάντισον, αλλά και για την περσόνα που αναδεικνεύει μέσω των social media και ίδιως στο TikTok, όπου μετρά 2.6 εκατομμύρια ακολούθους και 129.3 εκατομμύρια likes στα videos του.

Ένας ακόμα λόγος που ο 20χρονος γκαρντ μαγνήτισε τα βλέμματα στους τελευταίους αγώνες ήταν τα βαμμένα μπλε και άσπρα νύχια του (σσ. στα χρώματα δηλαδή του Ντιουκ). Η εξήγηση πίσω από αυτή την κίνηση είναι διττός. Η εν λόγω επιλογή αφενός αποτρέπει τον ΜακΚέιν από το να τρώει τα νύχια, όπως συνηθίζει, ενώ αφετέρου εξυπηρετεί τη χορηγική συμφωνία που έχει συνάψει με την εταιρεία βερνικιών "Sally Hansen".

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ