ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς θα μείνει στην Παρτίζαν την σεζόν 2023/24 σύμφωνα με σερβικό ΜΜΕ

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς θα μείνει στην Παρτίζαν την σεζόν 2023/24 σύμφωνα με σερβικό ΜΜΕ
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Το όνειρο του NBA πήρε αναβολή για τον Τρίσταν Βούκτσεβιτς, αφού οι Γουίζαρντς δεν του πρόσφεραν συμβόλαιο, με σερβικό ΜΜΕ να αναφέρει ότι ο ταλαντούχος φόργουορντ/σέντερ θα παραμείνει στην Παρτίζαν την σεζόν 2023/24.

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς (20 χρονών, 2.13 μέτρα) θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την σεζόν 2023/24. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η σερβική ιστοσελίδα "mozzartsport.com", επικαλούμενη πηγή από την Παρτίζαν.

Ο Βούκτσεβιτς είδε το όνειρο του NBA να παίρνει προσωρινή αναβολή, αφού οι Γουίζαρντς - που τον επέλεξαν στο Νο42 του NBA Draft 2023 - δεν του πρόσφεραν τελικά συμβόλαιο. Με το Περιστέρι bwin να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού, η Παρτίζαν φαίνεται ότι τελικά αποφάσισε να τον διατηρήσει στις τάξεις της για να έχει βάθος στην γραμμή ψηλών της.

Την σεζόν 2022/23 ο Βούκτσεβιτς είχε 8.1 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο με 40% στα τρίποντα σε 15 λεπτά συμμετοχής στην Αδριατική Λίγκα και 1.2 πόντους και 1.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 7 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ