NBA

Στο νούμερο 42 του NBA Draft 2023 ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς, γιος του παλαίμαχου Ντούσαν Βούκτσεβιτς

Στο νούμερο 42 του NBA Draft 2023 ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς, γιος του παλαίμαχου Ντούσαν Βούκτσεβιτς
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Στα μέσα του β' γύρου του NBA Draft ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς, με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς να επενδύουν στο ταλέντο του.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τον έψαχνε, όμως ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς βρισκόταν στις ΗΠΑ και δούλευε μπροστά σε παράγοντες ομάδων εν όψει του NBA Draft 2023. Και τελικά, τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/6), είδε τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς να τον επιλέγουν στο νούμερο 42.

Ο ύψους 2μ.11 φόργουορντ/σέντερ, γιος του παλαίμαχου Ντούσαν Βούκτσεβιτς, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, συνέχισε στη Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον ανήκει στην Παρτίζαν, χωρίς ωστόσο το μέλλον του να είναι ακόμη ξεκάθαρο. Οι Γουίζαρντς μπαίνουν σε φάση ανοικοδόμησης, οπότε είναι πιθανό να τον θέλουν από τώρα, αν και εξίσου πιθανό είναι να τον θεωρήσουν stash pick και να τον αφήσουν στην Ευρώπη για ένα-δύο χρόνια πριν τον τραβήξουν στις ΗΠΑ.

Ο Βούκτσεβιτς ενθουσίασε αρκετές ομάδες με την εκτέλεση, με το μακρινό του σουτ στα workouts που έκανε επί αμερικανικού εδάφους και παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάνει τα βήματα προς τα εμπρός που όλοι περίμεναν, αποδείχθηκε πως είναι ένα αρκετά ελκυστικό ταλέντο που θα έχει τις ευκαιρίες του για να λάμψει.

TAGS NBA ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ