NBA

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς, οι Γουίζαρντς και η αγωνία του Περιστερίου

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς, οι Γουίζαρντς και η αγωνία του Περιστερίου
PARTIZAN MOZZART BET / DRAGANA STJEPANOVIC / ABA LEAGUE

Στην αναμονή ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς, στην αναμονή και το Περιστέρι, για την απόφαση των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς για τον 20χρονο ψηλό.

Ένα μήνα μετά από την επιλογή του στο νούμερο 42 του NBA Draft 2023, ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς περιμένει ακόμη από τους Γουίζαρντς να αποφασίσουν για το μέλλον του. Ο 20χρονος ύψους 2μ.13 ψηλός έπαιξε με την ομάδα της Ουάσινγκτον στο Summer League του Λας Βέγκας, ωστόσο γνωρίζει ότι ο οργανισμός έχει 16 εγγυημένα συμβόλαια (πρέπει να κόψει ένα πριν από την έναρξη της κανονικής περιόδου) και μόνο δύο Two-Way Contracts για να προσφέρει.

Ο Βούκτσεβιτς εξυπακούεται πως ενδιαφέρεται για το ένα από τα δύο Two-Ways (ο περιφερειακός Γιουτζίν Ομορούγι έχει πάρει το πρώτο), αξίας 560 χιλιάδων δολαρίων, προς το παρόν όμως βρίσκεται στην αναμονή, όπως και το Περιστέρι που ξέρει ότι αν οι Γουίζαρντς προτιμήσουν άλλους αθλητές, θα τον βάλει στο δυναμικό του με τη μορφή δανεισμού από την Παρτίζαν για την ερχόμενη σεζόν.

Από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ο γιος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα και νυν μέλους του προπονητικού τιμ του Περιστερίου, Ντούσαν Βούκτσεβιτς, ο Τρίσταν μεταπήδησε στη Ρεάλ Μαδρίτης (2019-2022), πριν βρεθεί στην Παρτίζαν την περασμένη χρονιά. Δεν είναι διεθνής, έχει όμως αρκετές επιλογές καθώς μπορεί να παίξει για την Ελλάδα, για τη Βοσνία, για τη Σερβία, για την Ιταλία ή για την Ισπανία αν και φαίνεται πως έχει ήδη επιλέξει την Σερβία.

TAGS NBA ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ