ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ευχαρίστησε παίκτες, παράγοντες και γιατρό

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Βουλγαρία για τα προκριματικά του Eurobasket 2022
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Βουλγαρία για τα προκριματικά του Eurobasket 2022 EUROKINISSI

Από τον Βαγγέλη Μαργαρίτη μέχρι τον Κώστα Παρίσι και από τον Παναγιώτη Τσαγκρώνη μέχρι όλους τους νεαρούς της Εθνικής, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ευχαρίστησε τους πάντες μετά από τη νίκη επί της Λετονίας.

Ευχαριστημένος από την εικόνα των νεαρών παικτών του και από τη νίκη επί της Λετονίας δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, που δεν παρέλειψε να αφιερώσει το αποτέλεσμα στον απερχόμενο γιατρό της Εθνικής Ανδρών, Κώστα Παρίσι, αλλά και στον Παναγιώτη Τσαγκρώνη που ακολούθησε την ομάδα στα τελευταία 18 ματς των "παραθύρων".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους Λετονούς που εργάστηκαν για αυτή τη διοργάνωση για τη φιλοξενία. Για εμας ήταν το ιδανικό φινάλε με νίκη επί μιας πολύ καλής ομάδας εκτός έδρας. Σε αυτά τα παράθυρα παίξαμε μόνο ένα ματς στην Ελλάδα και πέντε εκτός έδρας, ενώ σε αυτά τα δύο τελευταία παιχνίδια είχαμε επτά παιδιά που έπαιξαν για πρώτη φορά με την Εθνική Ανδρών.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δούλεψαν σκληρά και πήραμε μια σπουδαία νίκη, για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον Κώστα Παρίση, έναν θρυλικό γιατρό της Εθνικής Ανδρών, που ήταν στο τελευταίο του ταξίδι με την ομάδα, αλλά και τον Παναγιώτη Τσαγκρώνη που ήταν μαζί μας και στα 18 παιχνίδια των παραθύρων. Φυσικά και στον αρχηγό μας, τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, που στα 35 του έπαιξε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών και ίσως σήμερα να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για τη βοήθειά τους».

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος, που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου. Ήταν μια δύσκολη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που βασίζεται πολύ στην αθλητικότητα. Ξέραμε πως αν ελέγχαμε τα ριμπάουντ θα είχαμε πιθανότητες για τη νίκη κι αυτό κάναμε για να επικρατήσουμε. Η νίκη αυτή σε συνδυασμό με την ελπιδοφόρα παρουσία των νεαρών παικτών ήταν το καλύτερο μέρος αυτού του ταξιδιού".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ