NBA

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δέχθηκε τεχνική ποινή στον πάγκο επειδή υπερασπίστηκε τον Γιάννη

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο των Μπακς
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο των Μπακς Ⓒ 2021 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μόριτζ Βάγκνερ τραυμάτισε άθελά του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Θανάση να τα βάζει με τους διαιτητές και να χρεώνεται με τεχνική ποινή που θα του κοστίσει 2000 δολάρια.

Δεν είχε καλά-καλά συμπληρωθεί το τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης Μπακς - Μάτζικ τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/5), όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφυγε στον αιφνιδιασμό, αλλά συγκρούστηκε με τον Μόριτζ Βάγκνερ και προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ του Fiserv Forum.

Ο Greek Freak πόνεσε στη... βουβωνική χώρα και στο αριστερό γόνατο, με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ να καλεί έξαλλος timeout. Μόνο που δεν ήταν μόνο ο προπονητής των Ελαφιών έξαλλος, αλλά και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που υπερασπίστηκε τον αδελφό του και τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή η οποία θα του κοστίσει 2000 δολάρια.

Μέλος του προπονητικού team των Μπακς πήρε τον Θανάση στη διάρκεια του timeout και περπάτησε μαζί του προς τη γραμματεία, προφανώς του εξήγησε τι συνέβη και του ζήτησε να ηρεμήσει, καθώς ο Βάγκνερ ρωτούσε με αληθινό ενδιαφέρον όπως φάνηκε τον Γιάννη αν ήταν εντάξει μετά από τη σύγκρουσή τους.

Θυμηθείτε τι συνέβη πέρυσι στη "φούσκα" του Ορλάντο ανάμεσα σε Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μόριτζ Βάγκνερ.

Photo credits: 2021 Morry Gash/ Associated Press

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ