NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έριξε κουτουλιά στον Βάγκνερ, αποβλήθηκε και κινδυνεύει με τιμωρία

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έριξε κουτουλιά στον Βάγκνερ, αποβλήθηκε και κινδυνεύει με τιμωρία

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν συγκράτησε τα νεύρα του κόντρα στους Γουίζαρντς, έριξε κουτουλιά στον Μόριτζ Βάγκνερ και πλέον κινδυνεύει με τιμωρία από το ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μία από τις πιο άσχημες στιγμές του στο ΝΒΑ. Ο σταρ των Μπακς δεν συγκράτησε τα νεύρα του στον αγώνα με τους Γουίζαρντς ( νίκη με 126-113) και πλέον ενδέχεται να το πληρώσει, αφού η κίνηση που έκανε είναι πολύ πιθανό να του επιφέρει τιμωρία.

Ο "Greek Freak" έγινε πρωταγωνιστής ενός πολύ άσχημου σκηνικού κόντρα στην Γουάσινγκτον στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, όταν έριξε κουτουλιά στον Μορίτζ Βάγκνερ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Όσο για την αφορμή; Αυτή φάνηκε να είναι ένα (αυστηρό) επιθετικό φάουλ στο οποίο χρεώθηκε.

Ο Γιάννης έκανε μία από τις γνωστές επελάσεις του προς το καλάθι, με τον Γερμανό να στήνεται για να κερδίσει επιθετικό φάουλ και τον σταρ των Μπακς να πέφτει πάνω του. Στο replay φάνηκε όμως ότι ο Βάγκνερ μετακινήθηκε ελαφρώς. Το τι ακολούθησε ακριβώς και αν ειπώθηκε κάτι δεν είναι σαφές - αφού στην τηλεοπτική μετάδοση παρουσιάστηκε το replay της φάσης όταν ο Γιάννης έριξε κουτουλιά στον Βάγκνερ, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει ό,τι έγινε, καθώς και το ενδεχόμενο τιμωρίας του "Greek Freak" ενόψει των playoffs.

Δείτε το VIDEO με την άσχημη στιγμή του Γιάννη:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ