ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Ο Τάκερ υπέγραψε στην Μπάμπεργκ

Ο Τάκερ υπέγραψε στην Μπάμπεργκ
INTIME SPORTS

Η Μπάμπεργκ ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη του Άρη, Πι Τζέι Τάκερ αλλά και την αποχώρηση του Ρεισόν Τέρι από τον σύλλογο

Στην Γερμανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πι Τζέι Τάκερ που πέρσι αγωνίστηκε στον Άρη,στην Μοντεγκρανάρο και στους Πιράτας ντε Κεμπραντίγιας (από το Πουέρτο Ρίκο). Στην Ιταλία με τη φανέλα της Μοντεγκρανάρο είχε 12.3 πόντους και 7.3 ριμπάουντ ανά ματς, ενώ στην Πιράτας είχε 15.3 πόντους και 9.3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Για την ακρίβεια ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ ανακοινώθηκε από την Μπάμπεργκ και του χρόνου αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην Μπουντεσλίγκα. Από την άλλη πλευρά ο Ρεισόν Τέρι, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τους Γερμανούς, αγωνίστηκε σε 46 αγώνες Μπουντεσλίγκα έχοντας 7.1 πόντους και 4.3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Ο 26χρονος Τάκερ είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Τέξας και στο κολεγιακό πρωτάθλημα είχε σημειώσει συνολικά 1169 πόντους, 714 ριμπάουντ και 170 ασίστ.

Στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί στην Χάποελ Χολόν, στην Ντόνετσκ, στην Χασαρόν, στον Άρη και στην Μοντεγκρανάρο, ενώ από πλευράς ΝΒΑ έχει αγωνιστεί στους Τορόντο Ράπτορς.

TAGS ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ