ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε προπόνηση με τους Ντάλας Μάβερικς

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στις ΗΠΑ, αλλά όχι (μόνο) για διακοπές. Ο ομογενής γκαρντ έκανε ατομική προπόνηση για λογαριασμό των Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι τσέκαραν την περίπτωσή του.

Το θέμα του Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ένα από τα δύο φλέγοντα για τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι -ο Σάσα Βεζένκοβ είναι το άλλο. Ο ομογενής γκαρντ, που βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους ερυθρόλευκους, έχει ως μεγάλο στόχο την επιστροφή στο ΝΒΑ και γι αυτό δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη. Ακόμη κι αν πρόκειται για μια απλή προπόνηση, που μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Κρίστεν Πεκ του YahooSports, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε ατομική προπόνηση υπό το βλέμμα των Ντάλας Μάβερικς την Κυριακή 3 Ιουλίου. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: να πείσει ότι έχει θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, ότι αξίζει να πάρει ένα συμβόλαιο σε έναν οργανισμό που έχει ως στόχο την post season την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως το Ντάλας δεν μπορεί να γίνει αρκετά ευέλικτο σε ό,τι αφορά στα χρήματα που είναι σε θέση να του προσφέρει (ή ακόμη και τη θέση στο rotation). Πολύ απλά γιατί διαθέτει ήδη τέσσερις παίκτες στο "2" ενώ είναι πάνω από το luxury tax λόγω των μισθοδοσιών που είναι εγγυημένες για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παρεμπιπτόντως, η επιστροφή στο ΝΒΑ δεν έχει να κάνει μόνο με την παρουσία στο κορυφαίο επίπεδο του πλανήτη, αλλά και με την εξασφάλιση ενός συμβολαίου που θα του επιτρέψει να πάρει την περίφημη "σύνταξη του ΝΒΑ" -διαβάστε το σχετικό θέμα που είχε κάνει το SPORT24.

Η περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ δουλεύεται εδώ κι αρκετό καιρό από τους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεδομένου πως αναγνωρίζεται τόσο η προσφορά του στην κατάκτηση του νταμπλ και την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου όσο κι η επίδραση που είχε στα άλματα προόδου που έκανε η ομάδα τη φετινή σεζόν.

Για τα δεδομένα της περίπτωσής του, αλλά και τους μνηστήρες από την EuroLeague είχαν αναφερθεί επίσης ο Σπύρος Καβαλιεράτος με τον Χάρη Σταύρου στο Bald Brothers της Τετάρτης 29 Ιουνίου.

TAGS ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE NBA STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ