ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ

Ο Στεφ Κάρι το ξανάκανε, ευστόχησε σε buzzer-beater από το κέντρο

Ο Στεφ Κάρι το ξανάκανε, ευστόχησε σε buzzer-beater από το κέντρο
PRINTSCREEN

Ο Στεφ Κάρι έκανε πάλι τα... δικά του κόντρα στους Μάτζικ, ευστοχώντας σε ακόμα ένα buzzer-beater από το κέντρο του γηπέδου επειδή... εκνευρίστηκε μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα λόγω ενός λάθους του.

Το κάνει τόσο συχνά. Και το κάνει να μοιάζει τόσο εύκολο. Για τον Στεφ Κάρι ο λόγος, ο οποίος στον αγώνα των Γουόριορς με τους Μάτζικ (νίκη με 126-95) ευστόχησε για ακόμα μία φορά σε buzzer-beater τρίποντο από το κέντρο, αυτή τη φορά στο τέλος της πρώτης περιόδου. Και το έκανε επειδή... εκνευρίστηκε.

Ο Κάρι πήρε την μπάλα αρχικά και είδε τον Γκάρι Χάρις να του την κλέβει και να σκοράρει. Τότε ήταν που... γύρισε τον διακόπτη. Είδε τον χρόνο να τρέχει εναντίον του και απλώς έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, σε μία βραδιά που είχε 31 πόντους με 7/13 τρίποντα. Ευστόχησε σε ένα τρελό σουτ.

Δείτε το VIDEO:

24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ