ΚΙΝΑ

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι επίσημα προπονητής της εθνικής Κίνας

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Παναθηναϊκό
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Παναθηναϊκό INTIME

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει την Κίνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, αφού είναι πλέον και επίσημα ο προπονητής της ομάδας.

Ήταν γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, τώρα πλέον είναι και επίσημο: Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι πλέον ο προπονητής της εθνικής Κίνας και θα καθοδηγήσει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Την είδηση έκανε γνωστή ο μάνατζερ του Σέρβου τεχνικού, Μίσκο Ραζνάντοβιτς, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter, με τον Τζόρτζεβιτς να ακολουθεί λίγο αργότερα.

"Είναι σπουδαία τιμή για εμένα που είμαι ο προπονητής της εθνικής Κίνας. Είναι μεγάλη επαγγελματική πρόκληση για εμένα και την δέχθηκα με τον μέγιστο ενθουσιασμό που αντιπροσωπεύσει το πόσο ταπεινός και υπεύθυνος αισθάνομαι! Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να πετύχουμε τους υψηλότερους δυνατούς στόχους" έγραψε ο Τζόρτζεβιτς στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το διάστημα της συνεργασίας των δύο πλευρών θα εξαρτηθεί άμεσα από την πορεία και τα αποτελέσματα της Κίνας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

TAGS ΚΙΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ