ΙΤΑΛΙΑ

Ο Σάντερς της Βενέτσια συνελήφθη επειδή οδηγούσε επί 40 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα εθνικής οδού, λύθηκε το συμβόλαιό του

Ο Σάντερς της Βενέτσια συνελήφθη επειδή οδηγούσε επί 40 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα εθνικής οδού, λύθηκε το συμβόλαιό του
INTIME

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στην Ιταλία, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Βίκτορ Σάντερς της Βενέτσια συνελήφθη επειδή μετά τον αγώνα με τον Προμηθέα οδηγούσε επί 40 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα εθνικής οδού. Η ιταλική ομάδα έλυσε άμεσα το συμβόλαιό του.

Η Βενέτσια διέλυσε χθες (31/3) τον Προμηθέα για την 17η αγωνιστική του EuroCup (81-57). Λίγες ώρες αργότερα, μετράει έναν παίκτη λιγότερο στο ρόστερ της, αφού έλυσε το συμβόλαιο του Βίκτορ Σάντερς (είχε 12 πόντους στο ματς). Και είχε κάθε λόγο να το κάνει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία, μετά τον αγώνα με τον Προμηθέα ο Αμερικανός αποχώρησε από το γήπεδο και έφυγε με το αυτοκίνητό του, οδηγώντας επί 40 (!) χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού! Για καλή τύχη όλων, δεν θρηνήσαμε θύματα, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πώς έφτασε η κατάσταση μέχρι εκεί, παρά μόνο ότι κάποια στιγμή η αστυνομία κατάφερε να σταματήσει το όχημα, διαπιστώνοντας μεταξύ άλλων ότι είχε λήξει και το δίπλωμά του.

Όπως είναι λογικό, την στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό η Βενέτσια κινήθηκε άμεσα, ανακοινώνοντας την λύση του συμβολαίου του Αμερικανού, σε μία από τις πιο περίεργες υποθέσεις στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ