EUROLEAGUE

Ο Πρόλι ανοίγει το δρόμο για τον Τζεντίλε

Ο Πρόλι ανοίγει το δρόμο για τον Τζεντίλε

Το Sport24.gr αποκαλύπτει το ραντεβού του Τζεντίλε με τον πρόεδρο της Αρμάνι, ώστε ο παίκτης να μείνει ελεύθερος για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι ακούγεται από την ίδια την ομάδα του Μιλάνου.

Η μεγάλη μέρα για το θέμα του Αλεσάντρο Τζεντίλε έφτασε, αφού την Πέμπτη (15/12) ο παίκτης θα συναντηθεί αυτοπροσώπως (συνοδευόμενος από τον ατζέντη του, Ρικαρντο Σπέτσι) με τον πρόεδρο της Αρμάνι Μιλάνο, Λίβιο Πρόλι, με σκοπό να βρεθεί η "χρυσή τομή" και να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκο Superfoods, τη στιγμή που στην Ιταλία θεωρούν δεδομένη τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή το βασικό ζητούμενο για τους "πράσινους", που δεν ήταν άλλο από την απόκτηση του με ελεύθερη μεταγραφή -και όχι με εξάμηνο δανεισμό.

Εν συνεχεία παρουσιάσαμε τη στάση που θα κρατούσε η Αρμάνι Μιλάνο στις διαπραγματεύσεις της με τον παίκτη. Πλέον όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία, για να υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις και να μάθουμε επισήμως πλέον τι μέλλει γενέσθαι με τον πρώην αρχηγό της ιταλικής ομάδας.

Η Πέμπτη (15/12) λοιπόν είναι η μέρα που θα κριθούν τα πάντα με την περίπτωση σου. Κι αυτό γιατί οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο Αλεσάντρο Τζεντίλε θα έχει συνάντηση με τον Λίβιο Πρόλι το μεσημέρι, προσδοκώντας να κλείσει και τυπικά η αποδέσμευση του, για να προχωρήσει εν συνεχεία στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκο Superfoods.

Αυτό που διαρρέει μέχρι στιγμής είναι ότι η πλευρά του 24χρονου παίκτη δεν έχει δώσει το παραμικρό στίγμα σχετικά με το τι θα προτείνει στον Λιβιο Προλι για να μείνει ελεύθερος. Αυτό σημαίνει πως δεν έχει γίνει γνωστό, αν για παράδειγμα θα παραιτηθεί ολοκλήρου του συμβολαίου του με την Αρμάνι Μιλάνο για την επόμενη σεζόν (ύψους 1.500.000 ευρώ) ή θα ζητήσει ένα μικρό ποσό ως έναντι για να πει το "αντίο".

Κι είναι εξίσου σαφές πως στην ιταλική ομάδα δεν έχουν έτοιμο κάποιο πλάνο. Περιμένουν να δουν τι θα τους προταθεί για να μπουν στην οποία διαδικασία διαπραγμάτευσης. Σε πρώτη φάση αυτό που βγαίνει και είναι το σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι η διάθεση των "κόκκινων" να διευκολύνουν την κατάσταση και να δώσουν στον άλλοτε αρχηγό τους τη δυνατότητα να παίξει όπου αυτός επιθυμεί χωρίς να του σταθούν εμπόδιο.

" Ο Αλεσάντρο είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα, τον σεβόμαστε και δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Δεν είμαστε σε πόλεμο, θέλουμε το καλύτερο δυνατόν για εκείνον", διαρρέεται από την ομάδα και ουσιαστικά επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sport24.gr .

Κι αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο που δίνει το στίγμα για το τι μέλλει γενέσθαι. Στην Αρμάνι είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν και να του δώσουν το "πράσινο φως" για να παίξει στον Παναθηναϊκο Superfoods.

Στην Ελλάδα με τον Νάντο

Μόλις λοιπόν ο Λίβιο Πρόλι ακούσει τι έχει να του πει ο Αλεσαντρο Τζεντιλε, θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Θα ενημερώσει αντίστοιχα τα μέλη της διοίκησης και εν συνεχεία θα παρθεί η οποία απόφαση. Αξίζει να αναφέρουμε πως στη συνάντηση δεν θα βρίσκεται ο GM της ιταλικής ομάδας, Φλάβιο Πορταλουπι, ο οποίος θα συνοδεύσει την αποστολή των "κόκκινων" στην Κωνσταντινουπολη για τον εκτός έδρας αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με τη Γαλατασαραι. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα ξέρει και τυπικά από το βράδυ της Πέμπτης (15/12) -ή το αργότερο μια μέρα μετά- την απόφαση της διοίκησης. Κι ακολούθως θα πράξει.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί και το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ τότε θα μπει στην τελική ευθεία για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2019 (1.5+1). Κι έτσι, θα μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα συνοδευόμενος από τον ατζέντη του και τον πατέρα του, Ναντο, ο οποίος άλλωστε είχε λόγο στις αρχικές συζητήσεις με το "τριφύλλι", όταν ακόμη οι επαφές βρίσκονταν σε πολύ πρώιμο στάδιο.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ