ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα έκοψε την όρεξη στην Τραπάνι: "Ο Τεόντοσιτς θα κλείσει την καριέρα του εδώ"

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα έκοψε την όρεξη στην Τραπάνι: "Ο Τεόντοσιτς θα κλείσει την καριέρα του εδώ"
PRINTSCREEN

Η νεόπλουτη Τραπάνι οδεύει με φόρα προς την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Ιταλίας και ονειρεύεται συμφωνία με τον Μίλος Τεόντοσιτς, όμως ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα δεν της άφησε περιθώρια, ξεκαθαρίζοντας πως ο Σέρβος γκαρντ δεν πρόκειται να φύγει από το Βελιγράδι.

Ο Βαλέριο Αντονίνι, πρόεδρος της Τραπάνι, η οποία οδεύει ολοταχώς για την άνοδο από την Α2 της Ιταλίας στη Lega Basket Seria A, άφησε να εννοηθεί η ομάδα του έχει βάλει στο στόχαστρο τον Μίλος Τεόντοσιτς, όμως ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, έσπευσε να του κόψει την όρεξη.

"Όσον αφορά διάφορα σχόλια και υπονοούμενα που κυκλοφορούν από το πρωί σχετικά με το ότι ο Τεόντοσιτς πάει στην Ιταλία και κάτι τίτλους άρθρων τύπου 'σοκ στον Ερυθρό Αστέρα', εμείς δεν μπορούμε να αντιδράσουμε σε κάτι τέτοιες αλαζονικές δηλώσεις ακόμα πιο αλαζονικών και πλούσιων Ιταλών. Ο Τεόντοσιτς είναι στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Τεόντοσιτς θα κλείσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα. Θα δούμε το πότε. Όταν το αποφασίσει εκείνος", ανέφερε ενδεικτικά ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων του Βελιγραδίου στην τηλεοπτική εκπομπή Studio B, μην κρύβοντας την ενόχλησή του.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ