ΙΤΑΛΙΑ

Νεόπλουτη ομάδα της Α2 Ιταλίας ονειρεύεται άνοδο φέτος και...Τεόντοσιτς για την σεζόν 2024/25

Νεόπλουτη ομάδα της Α2 Ιταλίας ονειρεύεται άνοδο φέτος και...Τεόντοσιτς για την σεζόν 2024/25
ABA LIGA / DRAGANA STJEPANOVIC

Η Τραπάνι οδεύει ολοταχώς προς την άνοδο στην Α1 του ιταλικού πρωταθλήματος και έχει κάνει ήδη μεγάλα πλάνα για την νέα σεζόν, με τον πρόεδρό της να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο έλευσης του Μίλος Τεόντοσιτς στην ομάδα.

Η Τραπάνι έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Α2 Ιταλίας. Ταξιδεύει σε όλα τα εκτός έδρας ματς με τσάρτερ. Με ρεκόρ 20-2 βρίσκεται στην κορυφή του 1ου ομίλου και οδεύει προς την πρώτη κατηγορία. Και, όπως φαίνεται, έχει μεγάλα πλάνα για την νέα σεζόν. Πόσο μεγάλα; Τόσο που ακουμπούν ακόμα και τον Μίλος Τεόντοσιτς!

Αυτό άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος της ομάδας, Βαλέριο Αντονίνι, σε συνέντευξή του στην Corriere dello Sport, σε μία είδηση που κάνει τον γύρο της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, ο Αντονίνι δήλωσε αρχικά ότι "έχουμε ήδη συμφωνήσει με δύο σπουδαίους παίκτες για την νέα σεζόν και διαπραγματευόμαστε με έναν Σέρβο παίκτη που παίζει στην χώρα του, αλλά έχει παίξει στο παρελθόν στην Ιταλία". Τότε ήταν που ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν εννοεί τον Μίλος Τεόντοσιτς, με τον πρόεδρο της Τραπάνι να απαντάει: "Εσύ το είπες. Είμαι σίγουρος ότι έχεις ήδη σχετικές πληροφορίες".

Για την ιστορία, ο 37χρονος Τεόντοσιτς διανύει μία καλή σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας 7.3 πόντους και 5.3 ασίστ μέσο όρο με 36.5% στα τρίποντα σε 19 λεπτά συμμετοχής στην Αδριατική Λίγκα και 10 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 5.7 ασίστ μέσο όρο με 34.6% στα τριποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, έχοντας δώσει την εντύπωση ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στους "ερυθρόλευκους" του Βελιγραδίου. Ο Αντονίνι και η Τραπάνι πάντως ενδέχεται να έχουν άλλα πλάνα.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ