EUROLEAGUE

O Πονκρασόφ στη Λοκομοτίβ Κουμπάν

O Πονκρασόφ στη Λοκομοτίβ Κουμπάν

Το αφεντικό της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Αντρέι Βεντίτσεφ ενημέρωσε πως ο Αντόν Πονκρασόφ θα είναι ο αντικαταστάτης του Σεργκέι Μπικόφ, ο οποίος έχει χαράξει πορεία για την Ούνιξ Καζάν.

Ο Σεργκέι Μπικόφ υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, στις 9 Φεβρουαρίου και ετέθη εκτός ομάδας την ίδια ημέρα, οπότε η Λοκομοτίβ Κουμπάν άρχισε να αναζητά έναν Ρώσο για να καλύψει το κενό.

Αυτός είναι ο Αντόν Πονκρασόφ, ο οποίος ξεκίνησε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην Κράσνιε Κρίλια, όπου είχε 13.5 π., 4.1 ριμπ. και 4.5 ασίστ στη VTB United League. O 27χρονος point forward ήταν στην ΤΣΣΚΑ από το 2011 έως το 2013, ενώ έγινε χρυσός στο Eurobasket 2007 με τις "αρκούδες" και χάλκινος στη Λιθουανία (2011), ενώ ήταν και στην ομάδα που ανέβηκε στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Την ανακοίνωση την έκανε το αφεντικό της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Αντρέι Βεντίτσεφ, μέσω του Twitter. Για την ιστορία, ο Μπικόφ έχει χαράξει πορεία για την Ούνιξ Καζάν, ενώ... πριν σας αφήσουμε να σας πούμε ότι όλα αυτά συνέβησαν ενώ οι Λοκομοτίβ και Ούνιξ παίζουν για την 16η αγωνιστική της VTB United League (αυτήν την ώρα).

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ