ΠΟΚΟΥΣΕΒΣΚΙ

Ο Ποκουσέβσκι έκανε ντεμπούτο στο ΝΒΑ και σκόραρε το πρώτο του καλάθι με τους Θάντερ

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι σε στιγμιότυπο από αγώνα της Εθνικής Σερβίας
Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι σε στιγμιότυπο από αγώνα της Εθνικής Σερβίας FIBA

Στο δέκατο λεπτό του αγώνα Σπερς - Θάντερ έκανε το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι, που πήρε αμέσως το πρώτο του σουτ, ένα άστοχο τρίποντο από την αριστερή γωνία.

Πιο νωρίς απ' όσο θα περίμενε κάποιος μπήκε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των Θάντερ ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι, που έκανε το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ, έστω και ανεπίσημα, σε αγώνα της preseason.

Ο νεαρός Σέρβος φόργουορντ τον οποίο η ομάδα της Οκλαχόμα Σίτι επέλεξε στο νούμερο 17 του NBA Draft 2020 πάτησε στο παρκέ του AT&T Center του Σαν Αντόνιο 2:08 πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου, μαζί με τους Κέντριτς Γουίλιαμς - Τι Τζέι Λιφ, Φρανκ Τζάκσον, πήρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ανοιχτό τρίποντο από την αριστερή γωνία και αστόχησε και δεν είχε άλλη στιγμή μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου (Σπερς - Θάντερ 32-33).

Το πρώτο του καλάθι ήρθε στα 11:19 πριν από το ημίχρονο, όταν πήρε τον αριστερό διάδρομο και σκόραρε με φλότερ, με την βοήθεια του ταμπλό. Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα και όσα έκανε ο 18χρονος μπασκετμπολίστας.

TAGS ΠΟΚΟΥΣΕΒΣΚΙ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ NBA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ