ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Ο Πιστιόλης αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Γαλατά και απάντησε με χέρι στην καρδιά

Ο Πιστιόλης αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Γαλατά και απάντησε με χέρι στην καρδιά

Ο Ανδρέας Πιστιόλης βρίσκεται ελάχιστο διάστημα στη Κωνσταντινούπολη. Κι όμως η αγάπη που λαμβάνει από το απαιτητικό κοινό της Γαλατάσαραϊ είναι κάτι που δεν κρύβεται. Δείτε τις αντιδράσεις των οπαδών αμέσως μετά τη νέα νίκη επί της Αναντολού Εφές στα ημιτελικά του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η Γαλατάσαραϊ θα διεκδικήσει σε πέμπτο ματς απέναντι στην Αναντολού Εφές την πρόκρισή της στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2013-14, και ο Ανδρέας Πιστιόλης αναγνωρίζεται πια ως ο αναμορφωτής ενός πρότζεκτ που με μαθηματική ακρίβεια όδευε σε αποτυχία.

Με τον Έλληνα κόουτς στον πάγκο της από τα μέσα Μαρτίου και τις διορθωτικές κινήσεις που έγιναν, η τσιμ μπομ έφτασε πλέον να διεκδικεί επί ίσοις όροις το εισιτήριο για την τελική φάση και ο κόσμος εκδηλώνει τον ενθουσιασμό του για τη αγωνιστική αυτή μεταμόρφωση.

Ό,τι συνέβη μετά το τέλος της νέας νίκης επί των πρωταθλητών Ευρώπης με 86-81 και το 2-2 στη σειρά ήταν απλώς το επιστέγασμα μιας σχέσης που αρχικά χτίστηκε μέσα από τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα και πλέον χαρακτηρίζεται από αλληλοσεβασμό και αμοιβαία εκτίμηση. Διότι το ένα χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο τη Γαλατά.

Ο Πιστιόλης άλλωστε έγινε γίνει ήδη πανό και σύνθημα στα χείλη όσων πηγαίνουν σταθερά στο γήπεδο.

Δείτε τι ακολούθησε το 86-81 επί της Εφές:

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ