EUROLEAGUE

Ο Πέσιτς επιβεβαίωσε τον ΜακΚάλεμπ

Ο Πέσιτς επιβεβαίωσε τον ΜακΚάλεμπ

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για το παιχνίδι της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα (Πέμπτη 20/11, 21.15), με την πιο σημαντική επισήμανση να είναι πως ο Μπο ΜακΚάλεμπ οδεύει προς τους Βαυαρούς.

Το ραντεβού που έδωσε σήμερα (18/11) ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μπάγερν Μονάχου είχε ως αντικείμενο το προσεχές ματς των Βαυαρών με την Μπαρτσελόνα (Πέμπτη 20/11, 21.15), για την έκτη αγωνιστική της Euroleague.

Τελικά, προέκυψε θέμα ή καλύτερα η επιβεβαίωση ενός θέματος: ο κόουτς των πρωταθλητών Γερμανίας ομολόγησε πως ο Μπο ΜακΚάλεμπ είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Euroleague, με τη φανέλα της ομάδας του.

"Είμαστε σε συζητήσεις με τον ΜακΚάλεμπ και όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα φτάσουμε στη συμφωνία. Υπάρχει ενδιαφέρον και το επιβεβαιώνω, αλλά ακόμα δεν ε΄χει υπογράψει. Μίλησα με τον παίκτη και ενδιαφέρεται να παίξει μαζί μας".

Κατά τα άλλα, ο Πέσιτς εξήγησε πως η Μπαρτσελόνα παίζει πολύ καλά "και αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους σε αυτήν την ομάδα. Ανυπομονώ να τους ξαναδώ. Οι φαν μας δεν πρέπει να ξεχνούν ότι τους χρειαζόμαστε κοντά μας".

Στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκε και ο Τζον Μπράιαντ, ο οποίος επίσης δήλωσε ανυπόμονος για το ματς με την "Μπάρτσα" "γιατί πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε. Φτάσαμε πολύ κοντά στην επιτυχία και στο περυσινό εντός έδρας παιχνίδι με τους "μπλαουγκράνα". Τον ρώτησαν για το τετ α τετ που θα έχει με τον Άντε Τόμιτς, για να πει "είναι ένας από τους καλύτερους του είδους στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να περιμένω να τον βρω μπροστά μου". Επί προσωπικού, είπε ότι "είμαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση της καριέρας μου", ενώ άφησε το πιο σημαντικό για το τέλος: "Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να προκριθούμε στο ΤΟΡ16, αλλά θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ