EUROLEAGUE

Ο Περπέρογλου αποκαλύπτει!

Ο Περπέρογλου αποκαλύπτει!
Περπέρογλου

Το μυστικό του αγώνα με τη Μάλαγα αποκαλύπτει στο blog του στην Ευρωλίγκα ο Στράτος Περπέρογλου

" Εδώ είμαστε ακόμη και...παίζουμε" γράφει ο διεθνής άσος και προσθέτει: "Η ομάδα μας έφτασε στα προημιτελικά πλέι-οφ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας φτάσει στην επίτευξη των δυο στόχων μας. Περάσαμε στα πλέι-οφ και πήραμε την πρώτη θέση του ομίλου μας, με πέντε νίκες σε έξι αγώνες. Φτάσαμε εκεί που θέλαμε, τα πλέι-οφ είναι έτοιμα να ξεκινήσουν και όλοι είμαστε έτοιμοι για μια πολύ σκληρή σειρά αγώνων. Δεν θα είναι εύκολο".

Ο Περπέρογλου σημειώνει: " Για να σας πω την αλήθεια δεν ήταν καθόλου εύκολο μέχρι τώρα. Να παίξεις μέσα στη Μάλαγα, ή κόντρα στη Παρτιζάν μπροστά σε 22.567 φιλάθλους, έχει μεγάλες δυσκολίες. Πιστεύω ότι το κλειδί σε αυτή την πορεία στο τοπ-16 ήταν η νίκη μας, μέσα στην Ισπανία, εναντίον της Ουικάχα. Πήραμε τη νίκη που θέλαμε για τη βαθμολογία, αλλά μας βοήθησε και πάρα πολύ ψυχολογικά. Από εκείνο το παιχνίδι νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλύτερα.

Σίγουρα, δεν ξεχνάμε το τελευταίο μας παιχνίδι εκτός έδρας. Ήταν πολύ ωραίο να παίζεις μπροστά σε 22.000 κόσμο, στο Βελιγράδι, με την Παρτιζάν. Η ατμόσφαιρα ήταν σπουδαία. Οι Σέρβοι λατρεύουν το μπάσκετ και το απέδειξαν. Το ίδιο, άλλωστε, ισχύει και στη Χάλα Πιονίρ. Ξέρουν πως να παρακολουθούν ένα αγώνα μπάσκετ. Δεν παίξαμε καλά σε αυτό ματς, ειδικά στην επίθεση, όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα, αλλά ευτυχώς αυτή ήταν η μοναδική μας ήττα στο τοπ-16. Λέω ευτυχώς, γιατί δεν μας κόστισε. Ο τελευταίος αγώνας ήταν πολύ περίεργος. Παίξαμε με τη Μάλαγα, προηγηθήκαμε, ακόμη και με διαφορά 22π και τελικά πήγαμε στη παράταση. Θα σας αποκαλύψω κάτι. Το παιχνίδι στη Ρώμη, ανάμεσα στη Ρόμα και την Παρτιζάν, ολοκληρώθηκε νωρίτερα κι έτσι ό,τι κι αν γινόταν στο δικό μας παιχνίδι, τερματίζαμε πρώτοι. Ωστόσο, μέσα στο παρκέ ...παλεύαμε σα τρελοί για να πάρουμε τη νίκη στη παράταση και δεν ξέραμε ότι είχε νικήσει η Παρτιζάν! Μερικοί στον πάγκο το γνώριζαν, εμείς όμως που βρισκόμασταν στο παρκέ όχι. Είναι αλήθεια ότι αγχωθήκαμε καθώς χάσαμε μια τόσο μεγάλη διαφορά, όμως αφού νικήσαμε μπορούσαμε και να ...γελάσουμε για το μυστικό που δεν μας είπαν. Και να μας το έλεγαν, πάντως, να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν θα σταματούσε να παλεύει για τη νίκη".

Τι λέει ο Στράτος για τους αγώνες με τη Σιένα; " Δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. Οι παίκτες-κλειδιά, αυτή τη στιγμή, είναι οι Μακιντάιρ και Στόουνροκ. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, γιατί σε αυτή την ομάδα αρέσει να τρέψει και να παίζει σε ανοιχτό γήπεδο. Έχουν, επίσης, ένα σπουδαίο πλεονέκτημα. Την έδρα τους! Το Παλασπορτ Μενς Σάνα είναι ένα σκληρό γήπεδο, όταν είσαι φιλοξενούμενος. Αλλά, προς το παρόν, το αβαντάζ το έχουμε εμείς. Είναι και το ΟΑΚΑ μια πολύ δυνατή έδρα, για κάθε ομάδα που το επισκέπτεται. Έχουμε παίξει μπροστά σε 20.000 φίλους μας και είμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα γίνει εις διπλούν την ερχόμενη εβδομάδα. Θα μπουν, λοιπόν, δυο σολντ-άουτ στην ιστορία του Παναθηναϊκού και πιστεύω πως εντέλει θα πάρουμε τις νίκες που χρειάζεται για να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα στο φάιναλ-φορ".

Μην παραξενεύεστε, πάντως, που δεν γράφει τίποτε για τον Διαμαντίδη. Όταν έστελνε το blog, ο Μήτσος δεν είχε, ακόμη, τραυματιστεί...







TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ