ΠΑΟΚ

Ο Πάρκερ έστειλε το συμβόλαιο

Ο Πάρκερ έστειλε το συμβόλαιο
Ο Πάρκερ

Ο Αμερικανός Τζέισον έστειλε το συμβόλαιό του στην ομάδα του ΠΑΟΚ και όλα βαίνουν καλώς

Ο Πάρκερ ήταν ο εκλεκτός του Κώστα Πιλαφίδη και η συμφωνία δεν άργησε να επιτευχθεί. Όμως, όπως δήλωσε ο κόουτς του ΠΑΟΚ, ο Άλεν θα παίξει κανονικά το Σάββατο για το πρωτάθλημα της Α1 με αντίπαλο το Μαρούσι.

Ο πρώην παίκτης της ιταλικής Φεράρα, είναι η τρίτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ, μετά τις αποκτήσεις των Ουάσινγκτον και Κούβελα κι ένα ακόμα δείγμα της διάθεσης του δικεφάλου να αλλάξει ριζικά το ρόστερ του, καθώς αναμένεται με ενδιαφέρον και η αντικατάσταση του Ιβάν Τόμας.

Ποιος είναι όμως ο Πάρκερ; Πρόκειται για 25χρονο γκαρντ, ύψους 1.88 που μπορεί να καλύψει τόσο την θέση του πόιντ γκαρντ όσο και αυτή του σούτινγκ γκαρντ. Φέτος έπαιξε στην Φεράρα στην Α2 της Ιταλίας με την οποία είχε υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο και το οποίο έληξε στις 7 Νοεμβρίου δηλαδή την περασμένη Τρίτη έχοντας αντικαταστήσει προσωρινά τον Πολ Μαρίγκνει και είχε 17.2 πόντους με 52.6% στα τρίποντα, 2.8 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ σε 32΄ συμμετοχής.

Την περίοδο 2004-2005 ο Πάρκερ έπαιζε πάλι στην Α2 της Ιταλίας με την Σαρντίνια και είχε 16.5 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ σε 32΄ συμμετοχής ενώ από το 2000 μέχρι και το 2004 στο Τούλσα Κόλετζ, έχοντας στην τελευταία του χρονιά 16.9 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ.

Ο νέος Αμερικανός του ΠΑΟΚ συνέχισε στο WBA όπως αναφέραμε πιο πάνω πέρασε από την Σαρντίνια και την σεζόν 2005-2006 έπαιξε στην Ρωσική Σουργκούτ, όπου παίζει φέτος ο Βουξάνοβιτς που πέρσι είχε παίξει στον ΠΑΟΚ, με 11.8 πόντους, 2.9 ριμπάουντ, 5.2 ασίστ και 1.4 κλεψίματα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι για τον Πάρκερ ενδιαφέρθηκαν η Ρόμα, η Αβελίνο, η Λιβόρνο.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ