ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Παππάς αποχώρησε από το προπονητικό-τιμ

Ο Παππάς αποχώρησε από το προπονητικό-τιμ

Ο Χρήστος Παππάς αποτελεί παρελθόν από το προπονητικό-τιμ του Ολυμπιακού. Ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων.

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό το μέλος του προπονητικού-τιμ της ομάδας, Χρήστος Παππάς. Ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, τον οποίο και έφερε μαζί του στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2012, έχοντας στο παρελθόν δουλέψει μαζί και στον Πανιώνιο, δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων.

Ο Χρήστος Παππάς, μάλιστα, δεν έδωσε το "παρών" στην προπόνηση της Τρίτης (21/10) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το "διαζύγιο" ήρθε κοινή συναινέσει, καθώς τόσο η διοίκηση, όσο και ο ίδιος, έκριναν πως δεν γινόταν, πλέον, να συνεχίσουν την συνεργασία τους. Φημολογείται πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η επιστροφή του στον Πανιώνιο.

Στο θέμα του προπονητή δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, με τον Μίλαν Τόμιτς να παραμένει φαβορί ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας έως και το τέλος της σεζόν. Πλέον, έχει ενδιαφέρον να δούμε το πως θα μεταφραστεί στην πράξη η αποχώρηση του Χρήστου Παππά, ο οποίος στα δύο χρόνια παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι έκανε μόνο φίλους στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, όντας σοβαρός επαγγελματίας, καλός χαρακτήρας και (γενικότερα) άνθρωπος χαμηλών τόνων.

Θα έρθει κάποιος κόουτς σαν "δεύτερος" δίπλα στον Σερβοέλληνα τεχνικό ή θα έρθει άλλος προπονητής ώστε να αναλάβει "πρώτος" έχοντας δίπλα του σαν βοηθό τον Μίλαν Τόμιτς; Αυτό θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες. Πάντως, θεωρείται δεδομένο πως ο Μίλαν Τόμιτς θα παραμείνει στο προπονητικό-τιμ του Ολυμπιακού είτε ως πρώτος κόουτς, είτε ως βοηθός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ