ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο Παπαγιάννης για το απίστευτο buzzer beater: "Πήρα την μπάλα και την πέταξα, η τύχη ήταν με το μέρος μου"

Ο Παπαγιάννης για το απίστευτο buzzer beater: "Πήρα την μπάλα και την πέταξα, η τύχη ήταν με το μέρος μου"
INTIME

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της απόδρασης της Φενέρμπαχτσε από την έδρα της Μπαχτσέσεχιρ, χάρις στο αδιανόητο buzzer beater που σκόραρε και έστειλε το ματς στην παράταση. Ο Έλληνας σέντερ μίλησε μετά το τέλος του ματς και περιέγραψε τις σκέψεις του για αυτό το τρελό σουτ.

Η Φενέρμπαχτσε πήρε τη νίκη στην έδρα της Μπαχτσέσεχριρ και αυτό το οφείλει εν πολλοίς στον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος με ένα απίθανο σουτ πίσω από το κέντρο έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατάφερε να πάρει τη νίκη με 110-105 και να μείνει πρώτη στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας σέντερ δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει αυτό το καλάθι μετά το τέλος του παιχνιδιού, χωρίς να κρύβει το γεγονός ότι η τύχη ήταν με το μέρος του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Τουρκία ο Γιώργος Παπαγιάννης: "Δεν μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε καλά. Η Μπαχτσεσεχίρ είναι μία πολύ καλή ομάδα και πάντα πάλευαν μέχρι το τέλος. Όποτε έμεναν πίσω, πάντα επέστρεφαν. Έπαιξαν επιθετικά, αλλά στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε.

Για το απίθανο σουτ που σκόραρε: "Έμεναν λίγα δευτερόλεπτα και είδα τον Μελίχ (σ.σ. Μαχμούτογλου) να με κοιτάζει και να φωνάζει. Ήταν δύο παίκτες γύρω μου. Πήρα την μπάλα και την πέταξα. Η τύχη ήταν με το μέρος μου. Είδα την μπάλα να φεύγει και πήγε στο καλάθι".

Θυμηθείτε το buzzer beater του Παπαγιάννη:

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ