ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Παπαγιάννης: Το αδιανόητο τρίποντο από τα 3/4 του γηπέδου που έστειλε το ματς με την Μπαχτσεσεχίρ στην παράταση και έσωσε τη Φενέρμπαχτσε

Παπαγιάννης: Το αδιανόητο τρίποντο από τα 3/4 του γηπέδου που έστειλε το ματς με την Μπαχτσεσεχίρ στην παράταση και έσωσε τη Φενέρμπαχτσε
PRINTSCREEN

Ένα ασύλληπτο τρίποντο του Γιώργου Παπαγιάννη από τα 3/4 του γηπέδου κράτησε ζωντανή τη Φενέρμπαχτσε, οδηγώντας το εκτός έδρας ματς με την Μπαχτσεσεχίρ στην παράταση. Εκεί η ομάδα του Γιασικεβίτσιους τελείωσε τη δουλειά (105-110) για να μείνει πρώτη στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Απίθανο. Συγκλονιστικό. Ασύλληπτο. Το τρίποντο που έβαλε ο Γιώργος Παπαγιάννης στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας της εκτός έδρας αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε με την Μπαχτσεσεχίρ για την 18η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος μπαίνει μία στις 100. Ο διθενής Έλληνας σέντερ έκανε ένα σουτ-προσευχή από πλάγια θέση και πολύ πίσω από το κέντρο του γηπέδου για να διαμορφώσει το 96-96 και να οδηγήσει το ματς στην παράταση, πριν πνιγεί στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Στο έξτρα πεντάλεπτο, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατάφερε δε να επικρατήσει με 110-105 και να πάρει ένα σημαντικό διπλό για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 15-3.

Ο Παπαγιάννης είχε συνολικά 15 πόντους και 3 ριμπάουντ σε κάτι λιγότερο από 25 λεπτά, ενώ πρώτος σκόρερ της Φενέρ ήταν ο Μελί Μαχμούτογλου με 21 πόντους. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος μέτρησε 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Double-double με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ πέτυχε ο Σεμούς Χαζέρ. Από πλευράς γηπεδούχων ξεχώρισαν οι Τάιλερ Κάβανο και Αξέλ Μπουτέιγ με 23 πόντους έκαστος.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-21, 33-49, 64-72, 96-96 (κ.α), 105-110 παρ.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ