ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Πάου Γκασόλ και ο Ικέρ Κασίγιας ενώνουν τις δυνάμεις τους και επενδύουν σε μια καρδιολογική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης

Ο Πάου Γκασόλ σε βραβεία στην Ισπανία
Ο Πάου Γκασόλ σε βραβεία στην Ισπανία 2015 ABRAHAM CARO MARIN/AP PHOTO

Ο θρύλος του ισπανικού μπάσκετ, Πάου Γκασόλ και ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ικέρ Κασίγιας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και επενδύουν σε μια καρδιολογική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης.

Ο θρύλος του ισπανικού μπάσκετ, Πάου Γκασόλ συνεχίζει να κάνει γιγάντια βήματα στην επιχειρηματική του αυτοκρατορία. Αυτή τη φορά ο Γκασόλ επένδυσε στην "Idoven" μία ισπανική καρδιολογική εταιρεία που ασχολείται με την τεχνητή νοημοσύνη.

Η ίδια η εταιρεία με ανακοίνωση γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώην αθλητή.

"Ο θρύλος του μπάσκετ Πάου Γκασόλ συμμετέχει σε νέο επενδυτικό γύρο! Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Γκασόλ έχει ενταχθεί στην ομάδα μας ως επενδυτής.

Ο Πάου Γκασόλ ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ικέρ Κασίγιας στο καρδιολογικό μέλλον της Idoven. Στόχος μας να πετύχουμε μηδενικά μη διαγνωσμένα καρδιαγγειακά νοσήματα."

Ο Γκασόλ εντάσσεται μαζί με τον Ίκερ Κασίγιας ως επενδυτές σε αυτήν την εταιρεία. Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης εντάχθηκε σε αυτό το έργο με αφορμή το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, που υπέστη σε ηλικία 37 ετών, ενώ προπονούνταν με την Πόρτο.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ SPORTS & GOSSIP NBA ΗΠΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ