ΑΡΗΣ

Ο ΠΑΟΚ έσκισε το υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον Μποχωρίδη

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÏËÏÓÓÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÏËÏÓÓÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ανανέωσε τους όρκους τιμής με τον Αρη, παρότι την Πέμπτη το βράδυ υπέγραψε συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ! Το SPORT24.gr έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Η παραμονή του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Αρη πέρασε από χίλια κύματα και όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο 20μερο, αποδεικνύουν ότι ο 24χρονος γκαρντ αποφάσισε με βάση το συναίσθημα, που αρχικά φάνηκε ότι είχε χάσει τη μάχη από τη λογική.

Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο το περιεχόμενο του video που εμφάνισε ο Άρης για να προαναγγείλει την ανανέωση της συνεργασία με τον διεθνή παίκτη. Οι εικόνες από τον Μποχωρίδη να φορά τα κίτρινα από 12 ετών αν μη τι άλλο βάζουν το συναίσθημα σε πρώτο ρόλο, άλλωστε το παρελθόν και η αγάπη του για την ομάδα της καρδιάς του, τον κράτησαν εν τέλει στο Αλεξάνδρειο.

Κι αυτό γιατί η αλήθεια είναι ότι την Πέμπτη το βράδυ είχε αποφασίσει σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες να συνεχίσει την καριέρα του στον αιώνιο αντίπαλο. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της ίδιας μέρας για να ενημερώσει ότι δεν συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Μποχωρίδη και λίγα λεπτά αργότερα, οι υπεύθυνοι της ΚΑΕ έσπευδαν να την πάρουν πίσω. Ήξεραν για τον ΠΑΟΚ, από την άλλη είχαν και την ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει και δεν ήθελαν να κλείσουν την πόρτα. Στην πράξη φάνηκε πως πρόλαβαν το κακό.

Όλα αυτά ήταν αποτέλεσμα των συζητήσεων του 24χρονου με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ενδεικτικά της αναποφασιστικότητας του παίκτη. Διότι σκεπτόμενος αποκλειστικά με αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια, γνώριζε πως του ταίριαζε περισσότερο ο Δικέφαλος. Γι αυτό και το βράδυ της Πέμπτης έστειλε υπογεγραμμένο επίσημο συμβόλαιο (όχι απλά συμφωνητικό) στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έσκισε το υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον Μποχωρίδη
EUROKINISSI

Ο διεθνής γκαρντ έβγαζε σιγουριά αυτή την αμφιβολία σε όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων που προηγήθηκαν και το πρωί της Παρασκευής ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να σκίσει το υπογεγραμμένο συμβόλαιο! Ναι, πράγματι αυτό συνέβη.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Μποχωρίδη για τις αγωνιστικές του ικανότητες, κατάλαβε όμως πως ίσως σύντομα κανείς δεν θα ήταν ευτυχισμένος. Η ομάδα θα είχε έναν παίκτη που συναισθηματικά είχε πρόβλημα, ο παίκτης θα ήταν κάπου που δεν θα μπορούσε να αποδώσει.

Γι αυτό, λοιπόν, το θέμα το έληξε μόνος του ο ΠΑΟΚ. Αν ήθελε ανακοίνωνε την απόκτησή του και με όπλο το υπογεγγραμμένο συμβόλαιο που είχε στα χέρια του θα μπορούσε να τον κρατήσει στις τάξεις του και να του κόψει τον δρόμο της επιστροφής στον Άρη.

Θα μπορούσε να φτάσει και στα άκρα την υπόθεση, αλλά δεν ήθελε να το πράξει, διότι στόχος του ΠΑΟΚ δεν ήταν να προκαλέσει ζημιά στον αθλητή παρά το γεγονός ότι αθέτησε την υπογραφή του. Επιλογή ήταν αυτή για τη διοίκηση Πρέλεβιτς, που αντιλήφθηκε πως με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα.

Από την στιγμή που ο Μποχωρίδης είναι παιδί της οικογένειας του Άρη, όλοι στο στην πορεία θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα. Και τελικά, ο 24χρονος τα βρήκε με την ομάδα της καρδιάς του και το πρωί του Σαββάτου ανακοινώθηκε με ένα πολύ ωραίο βίντεο, η παραμονή στο Αλεξάνδρειο.

Και αποδείχθηκε ότι ακόμα και το 2018, το συναίσθημα υπάρχει και μπορεί να επηρεάσει τις πιο σημαντικές αποφάσεις και ταυτόχρονα οι Ανώνυμες Εταιρίες να πορεύονται με βάση πρωτίστως το συμφέρον της ομάδας κι όχι τις επικοινωνιακές νίκες που κρατούν λίγο...

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ