ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος κατέθεσε φάκελο στην ΕΕΑ

Ο Πανιώνιος κατέθεσε φάκελο στην ΕΕΑ

Πληροφορίες του sport24.gr αναφέρουν ότι ο Πανιώνιος κατέθεσε σήμερα (26/9) πλήρη φάκελο στην ΕΕΑ και περιμένει τη σύσκεψη που θα συγκαλέσει η Επιτροπή τη Δευτέρα (29/6) για να μάθει οριστικά τη μοίρα του. Η ανακοίνωση του ΔΣ της ΚΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr εκπρόσωπος της ΚΑΕ Πανιώνιος κατέθεσε σήμερα (26/9) στην ΕΕΑ, τον πλήρη φάκελο για την έκδοση αδείας συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1. Σε αυτόν υπάρχει και η απόδειξη τράπεζας, για την εγγυητική επιταγή των 100.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα (29/9) η ΕΕΑ έχει προγραμματισμένη σύσκεψη και σε αυτή οι "κυανέρυθροι" φιλοδοξούν πως θα εξεταστεί και η περίπτωση τους. Η τελευταία διορία της Επιτροπής προς τον Πανιώνιο εξέπνευσε μεν, πριν μια εβδομάδα, αλλά δεδομένου ότι μόνο τρεις ομάδες (ΚΑΟΔ, Ρέθυμνο και ΠΑΟΚ) ήταν εντός του γράμματος του νόμου -πήραν άδεια στο τέλος της προθεσμίας, ενώ όλοι οι άλλοι πήραν παρατάσεις-, είναι αντιληπτό ότι δεν συνιστά παράβαση κάποιου κανονισμού αυτό που επιχειρεί να κάνει η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ της ΚΑΕ (που δηλώθηκε και στο φάκελο), σύμφωνα με την οποία " στις πιο δύσκολες και κρίσιμες στιγμές της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ οι υποτιθέμενοι ...επενδυτές θα πρέπει τουλάχιστον να σιωπήσουν. Ο Πανιώνιος είχε και έχει εμπιστοσύνη στον Ηλία Λιανό. Η αλήθεια είναι ξεκάθαρη και έρχεται για να λάμψει....".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ