ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ευχαρίστησε την Μπαρτσελόνα για τη φιλοξενία: Παρθενόπουλος και Λαπόρτα είδαν μαζί τον αγώνα

Ο Παναθηναϊκός ευχαρίστησε την Μπαρτσελόνα για τη φιλοξενία: Παρθενόπουλος και Λαπόρτα είδαν μαζί τον αγώνα
@PAOBCGR TWITTER ACCOUNT

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος, παρακολούθησε μαζί με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, την αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 6η αγωνιστική της EuroLeague και υποσχέθηκε ανταποδώσει την φιλοξενία στο ΟΑΚΑ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέσα από ανάρτησή της στο social media, ευχαρίστησε την Μπαρτσελόνα για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή, στο πλαίσιο της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 6η αγωνιστική της EuroLeague και υποσχέθηκε ανάλογη περιποίηση στο ματς που θα γίνει στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο γύρο της regular season της διοργάνωσης.

Για την ακρίβεια, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος, παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση μαζί με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο κ.Παρθενόπουλος έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες με τον κ. Λαπόρτα, αλλά και με τους θρύλους των μπλαουγκράνα Όντι Νόρις και Ιγνάθιο Σολοθάμπαλ, τον επίτιμο πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Μανόλο Φλόρες, και τον πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ, Ζοσέπ Κούμπελς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ