THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος βγήκε στο τηλέφωνο

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος βγήκε στο τηλέφωνο

Στην εκπομπή The Show Must Go On ο Σπύρος Καβαλιεράτος... προκάλεσε τον διαιτητή, Παναγιώτη Αναστόπουλο, ως άλλο Γιώργο Δούρο να βγει στο τηλέφωνο και εκείνος το έκανε άμεσα, με τον Παντελή Διαμαντόπουλο να συνομιλεί μαζί του και να δίνουν "ραντεβού" για να τα πουν ζωντανά στο στούντιο.

Ένα τρομερό σκηνικό συνέβη στην εκπομπή The Show Must Go On, όταν κάποια στιγμή αναφέρθηκε τ' όνομα του διαιτητή μπάσκετ, Παναγιώτη Αναστόπουλου, ο οποίος... προκλήθηκε σαν άλλος Γιώργος Δούρος από τον Σπύρο Καβαλιεράτο να βγει στο τηλέφωνο.

Όπερ και εγένετο... Το έκανε άμεσα, αφού τηλεφώνησε την ίδια στιγμή στον Σπύρο Καβαλιεράτο, με τον Παντελή Διαμαντόπουλο να παίρνει το κινητό, να τον βγάζει ανοικτή ακρόαση και να έχουν μια απολαυστική στιχομυθία οι δυο τους.

Μάλιστα, έγινε και πρόσκληση για μελλοντική παρουσία του στο στούντιο της εκπομπής, την οποία και αποδέχθηκε. Όσο για τον Σπύρο Καβαλιεράτο, έκανε κίνηση... Τσούμπερ, πιάνοντας το πρόσωπό του, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί εκείνη τη στιγμή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ