EUROLEAGUE

Ο Πάμπλο Λάσο άσκησε έντονη κριτική στον Λούκα Ντόντσιτς και δήλωσε έτοιμος για την επιστροφή στους πάγκους

Ο Πάμπλο Λάσο
Ο Πάμπλο Λάσο EUROKINISSI SPORTS

Δεν χαρίστηκε στον άλλοτε παίκτη του, Λούκα Ντόντσιτς, ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος δηλώνει απολύτος καλά και έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους.

Καλεσμένος στο MARCA Sport Weekend βρέθηκε ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την επάνοδό τους στους πάγκους, αλλά και για τις πρόσφατες δηλώσεις του Λούκα Ντόντσιτς, ασκώντας σφοδρή κριτική στον πρώην παίκτη του.

"Όλοι με ρωτούν πώς είμαι... και είμαι καλά. Ένας καρδιολόγος μου είπε ότι έπρεπε να είχα προπονήσει την ομάδα στους τελικούς της Liga Endesa (σσ. πέρσι) και ότι δεν έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Το σχέδιό μου είναι του χρόνου να προπονώ κάποια ομάδα, δεν ξέρω που. Και φέτος είχα προσφορές στα χέρια μου, αλλά από σεβασμό δεν θέλω να αναφέρω τις ομάδες", ανέφερε σε πρώτη φάση.

"Ο Ντόντσιτς ήταν πάντα έτσι και πιστεύω ότι πρέπει να ελέγχει τον εαυτό του γιατί δεν του κάνει καλό. Οι διαιτητές δεν θέλουν να κάνουν λάθη, οπότε όλα αυτά τον βγάζουν εκτός εστίασης. Αν και το κίνητρο είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις του Ντόντσιτς. Δεν μου αρέσει που μεταφέρει ένα αίσθημα ανικανότητας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να το πει αυτό. Αν το σκέφτεται αυτό για τον εαυτό του, να σωπάσει και να το φτιάξει, όχι να ρίξει την ευθύνη σε κάποιον άλλο. Αλλά ο Ντόντσιτς είναι σούπερ σταρ, ας κάνει ό,τι θέλει", είπε σχετικά με τον ηγέτη των Ντάλας Μάβερικς.

TAGS EUROLEAGUE NBA ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ