ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός ζήτησε την παραίτηση της ΚΕΔ

Ο Ολυμπιακός ζήτησε την παραίτηση της ΚΕΔ
EUROKINISSI

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε την παραίτηση του Στέλιου Συμεωνίδη και όλων των μελών της ΚΕΔ, αλλά και την αποβολή του γιου του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας από τους πίνακες της Α1 και της FIBA.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της ζήτησε την παραίτηση όλων των μελών της "παρανόμως συγκροτηθείσας", όπως υποστηρίζει, ΚΕΔ.

Η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν την οικογένεια Συμεωνίδη να διατηρεί επιχειρηματική σχέση με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Προμηθέας, Βαγγέλη Λιόλιο, εξέδωσε ανακοίνωση κι έριξε τα... βέλη της κατά της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε την παραίτηση όλων των μελών, αλλά και την διαγραφή του διαιτητή Στυλιανού Συμεωνίδη (σ.σ. γιος του μέλους της ΚΕΔ, Στ. Συμεωνίδη) από τους πίνακες της Α1 και της FIBA.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Σε συνέχεια των πρόσφατων δημοσιευμάτων, τα οποία εμφανίζουν το μέλος της ΚΕΔ Στυλιανό Συμεωνίδη του Αποστόλου και τον υιό του, επίσης διεθνή διαιτητή FIBA και Α1 Ανδρών Στυλιανό Συμεωνίδη του Στυλιανού να διατηρούν άμεση επιχειρηματική σχέση με εταιρία που ανήκει στον ιδιοκτήτη της ομάδας του Προμηθέα Πατρών, ζητούμε δημόσια:

1. Την άμεση παραίτηση του Στυλιανού Συμεωνίδη του Αποστόλου από την ΚΕΔ.

2. Την άμεση παραίτηση όλων ανεξαιρέτως των μελών της παρανόμως συγκροτηθείσας ΚΕΔ.

3. Την άμεση αποβολή του Στυλιανού Συμεωνίδη του Στυλιανού από τους οικείους πίνακες της Α1 Ανδρών και της FIBA.

Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας.

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ