ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον Ματ Τόμας σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα

Ο Ματ Τόμας με τα πράσινα
Ο Ματ Τόμας με τα πράσινα EUROKINISSI

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Παναθηναϊκό, το όνομα του Ματ Τόμας επανήλθε στο προσκήνιο από ισπανική ιστοσελίδα που έκανε λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού στον 28χρονο γκαρντ.

Το απόγευμα του Σαββάτου 15 Ιουλίου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε με κάθε επισημότητα τον Ματ Τόμας. Ο όρος που επέτρεπε στους πράσινους να βγουν από το συμβόλαιο του 28χρονου γκαρντ ολοκληρωνόταν στη διάρκεια της ημέρας, εξ ου κι ο χρόνος της ανακοίνωσης από μέρους τους.

Το όνομα του Ματ Τόμας έχει ήδη συνδεθεί με τη Βαλένθια (έχει παίξει άλλωστε εκεί το 2018/19), εσχάτως όμως ακόμη ένας υποψήφιος καταγράφηκε ως ενδιαφερόμενος. Ο Ολυμπιακός! Σύμφωνα με το Superdeporte της Ισπανίας, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προσέγγισε τον Ματ Τόμας και του κατέθεσε πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, αν και μοιάζει δύσκολο ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί επί της ουσίας με τον 28χρονο περιφερειακό, αφού τα βλέμματα είναι κατά βάση στραμμένα στο ΝΒΑ -εξ ου το ενδιαφέρον για τον Σβιάτοσλαβ Μίκχαϊλιουκ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ