ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός απέκτησε την Σάιλα Κούπερ

Η Σάιλα Κούπερ
Η Σάιλα Κούπερ OLYMPIACOSSFP

Σε μία ακόμα κίνηση προχώρησε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, ανακοινώνοντας την απόκτηση της Σάιλα Κούπερ (26 χρονών, 1.88 μέτρα).

Η Σάιλα Κούπερ (26 χρονών, 1.88 μέτρα) είναι πλέον παίκτρια του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκες" ανακοίνωσαν την απόκτηση της Αμερικανίδας φόργουορντ, η οποία θα δώσει μέγεθος στην γραμμή ψηλών της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Κριστίν Βίτολα, Ιωάννας Διέλα, Ελένης Σύρρα, της Στέλλας Φουράκη και της Ευαγγελίας Βαμβακά και την παραμονή των Άννας-Νίκης Σταμολάμπρου, Αγγελικής Νικολοπούλου, Διονυσία Αλεξανδρή, Άννας Σπυριδοπούλου και Εβίνας Σταμάτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Σάιλα Κούπερ. Η Αμερικανίδα φόργουορντ (ημ. γέννησης, 8/5/1995, ύψος 1,88μ.) υπέγραψε το συμβόλαιο της και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Σάιλα Κούπερ ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται να έρθω να παίξω σε ένα σύλλογο που βρίσκεται στην ελίτ! Για την καριέρα μου είναι πολύ σημαντική αυτή η σεζόν και σκοπεύω να συνεχίσω την κληρονομία μου και την παράδοση που έχω στο να φέρνω πολλές νίκες. Στους φιλάθλους μας θα ήθελα να πω, ότι θα έχουμε μια απολαυστική σεζόν και… απλά να την περιμένετε!»

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ