Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσαν οι Σπυριδοπούλου και Σταμάτη με τον Ολυμπιακό

Οι  Άννα Σπυριδοπούλου και η Εβίνα Σταμάτη με την φανέλα του Ολυμπιακού
Οι Άννα Σπυριδοπούλου και η Εβίνα Σταμάτη με την φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την Άννα Σπυριδοπούλου και την Εβίνα Σταμάτη και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Τα "ερυθρόλευκα" θα συνεχίσουν να φοράνε και την επόμενη αγωνιστική σεζόν η Άννα Σπυριδοπούλου και η Εβίνα Σταμάτη, όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά, μετά την Σταμολάμπρου, επέκτεινε τη συνεργασία του και με τις δύο έμπειρες αθλήτριες που αποτελούν τον ελληνικό κορμό της ομάδας.

Η Σπυριδοπούλου μάλιστα ήταν η μεγάλη άτυχη της σεζόν καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό όμως να δείχνει τη στήριξή του στην αθλήτρια.

Μετά την ανανέωσή της με τον Ολυμπιακό η Σπυριδοπούλου δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μια χρονιά θα συνεχίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση που με εμπιστεύτηκε σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή του τραυματισμού μου, το γιατρό κ. Καραχάλιο και τον φυσιοθεραπευτή κ. Λώλη. Επίσης ένα ευχαριστώ στον Γιώργο Παντελάκη και τον Θάνο Νίκλα για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Θα βάλω τα δυνατά μου να επιστρέψω γρήγορα πίσω, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Αντίστοιχα, η Εβίνα Σταμάτη μετά την ανανέωσή της με τον σύλλογο είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που παραμένω στην ομάδα που αγαπώ για άλλη μια χρονιά. Είμαι πολύ αισιόδοξη για τη νέα σεζόν και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας, κυρίως σε Ευρώπη που μας έλειψε αυτή τη χρονιά. Εύχομαι πρώτα απ’ όλα υγεία και να επιτραπεί ο κόσμος μας στα γήπεδα γιατί τον χρειαζόμαστε πάντα".

Oι ανακοινώσεις του Ολυμπιακού:

"O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα Σπυριδοπούλου. Η Ελληνίδα φόργουορντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας".

"O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Εβίνα Σταμάτη. Η Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ