ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό η Δίελα

Από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό η Δίελα
OLYMPIACOSSFP

Ύστερα από 7 σεζόν, δύο θητειών, στον Παναθηναϊκό η 31χρονη Ιωάννα Δίελα εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού!

Έβγαλε τα πράσινα για να φορέσει τα ερυθρόλευκα η Ιωάννα Δίελα. Η 31χρονη γκαρντ (1.78) που ήταν μέλος του πρωταθλητή Παναθηναϊκού, συμφώνησε να μεταπηδήσει στον Ολυμπιακό και να ενισχύσει την προσπάθεια επανάκτησης των πρωτείων στο ελληνικό μπάσκετ.

Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός "η Ελληνίδα διεθνής (ημ. γέννησης 2/6/1990, ύψος 1,78μ.) υπέγραψε το συμβόλαιο της και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας".

Στις πρώτες της δηλώσεις η Δίελα στάθηκε κυρίως στον εξαιρετικό τρόπο προσέγγισης από τους ανθρώπους των Πειραιωτών, σημειώνοντας ακολούθως πως "είμαι πανευτυχής που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε αυτό τον σύλλογο και ενθουσιασμένη με το πρότζεκτ της ομάδας. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να συμβάλω στην επίτευξη όλων των στόχων".

Εμφανίστηκε μάλιστα ανυπόμονη "να ξεκινήσει η καινούργια σεζόν και να επανέλθουμε σε συνθήκες κανονικότητας μέσα στο γήπεδο", ευχόμενη τέλος "να κυλήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα η χρονιά και να απολαύσουμε το ταξίδι μας στην Ευρώπη αλλά και το μονοπάτι για την κορυφή στις εγχώριες διοργανώσεις".

Η Δίελα είχε αρχίσει την μπασκετική πορεία της στον ΔΑΣΑΛ και το 2012 εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό παραμένοντας για 5 χρόνια. Από το 2017 συνέχισε στον Φάρο Κερατσινίου και ακολούθως στον Πανιώνιο, προτού το 2019 επιστρέψει στο "τριφύλλι" και παραμείνει για άλλα δύο χρόνια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ