ΙΣΡΑΗΛ

Ο Ντουέιν Μπείκον θα αγωνιστεί με την Μακάμπι Ρανανά σε φιλικά με ομάδες του NBA

Ο Ντουέιν Μπέικον
Ο Ντουέιν Μπέικον PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Ντουέιν Μπέικον και ο Μπρούνο Καμπόκλο θα ενισχύσουν την Μακάμπι Ρανανά σε τρία φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Νετς, Καβαλίερς και Τίμπεργουλβς στις ΗΠΑ, σε μία προσπάθεια αμφότερων να βρουν ένα καλό συμβόλαιο.

Ο Ντουέιν Μπείκον θα πατήσει για πρώτη φορά παρκέ μετά την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Απρίλιο. Ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται στο ρόστερ που δήλωσε η Μακάμπι Ρανανά ενόψει των φιλικών που θα δώσει κόντρα σε τρεις ομάδες του NBA (Νετς, Καβαλίερς και Τίμπεργουλβς) τις επόμενες ημέρες.

Ο Μπείκον είναι free agent από τότε που έμεινε ελεύθερος από τους "πράσινους" και ψάχνει για ένα καλό συμβόλαιο, την ίδια στιγμή που θα έχει για συμπαίκτη σε αυτά τα τρία παιχνίδια τον Μπρούνο Καμπόκλο - ο οποίος δεν εμφανίστηκε ποτέ στην προετοιμασία της Βενέτσια επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Για την ιστορία, προς στιγμή είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο να μην γίνουν οι αγώνες λόγω της κατάστασης στην Μέση Ανατολή, ωστόσο από την στιγμή που η Μακάμπι Ρανανά βρισκόταν έτσι κι αλλιώς στις ΗΠΑ αποφασίστηκε να διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια.

TAGS ΙΣΡΑΗΛ NBA ΗΠΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ