ΙΤΑΛΙΑ

Ο Καμπόκλο ειδοποίησε την Βενέτσια ότι δεν θα αγωνιστεί στην ομάδα για προσωπικούς λόγους, απειλούν με κυρώσεις οι Ιταλοί

Ο Μπρούνο Καμπόκλο
Ο Μπρούνο Καμπόκλο FIBA.BASKETBALL

Νέο επεισόδιο στην σχέση της Βενέτσια με τον Μπρούνο Καμπόκλο, αφού ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου ειδοποίησε ότι ο παίκτης δεν σκοπεύει να φορέσει την φανέλα της για προσωπικούς λόγους, με την ιταλική ομάδα να απειλεί με κυρώσεις.

Νέα μέρα, νέο επεισόδιο στην... σαπουνόπερα του Μπρούνο Καμπόκλο με την Βενέτσια. Στο τελευταίο γεγονός λοιπόν που έγινε γνωστό, το (νέο) γραφείο που εκπροσωπεί τον Βραζιλιάνο επικοινώνησε με την Βενέτσια, λέγοντας ότι ο πελάτης του δεν θα φορέσει την φανέλα της ομάδας για προσωπικούς λόγους.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η Βενέτσια, η οποία όμως τόνισε ότι δεν σκοπεύει να αφήσει το θέμα έτσι και σκοπεύει να κινηθεί νομικά. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει ότι "οι εκπρόσωποι του Μπρούνο Καμπόκλο επικοινώνησαν μαζί μας, αναφέροντας ότι για υποτιθέμενους προσωπικούς λόγους δεν θα φορέσει την φανέλα της ομάδας.

Είναι σαφές ότι η απόφαση είναι αναπάντεχη και μας εξέπληξε, αφού παραβιάζει τους όρους της συμφωνίας, που απαγορεύει στον Μπρούνο Καμπόκλο να φορέσει την φανέλα άλλης ομάδας την σεζόν 2023/24 πέραν της Βενέτσια. Ο σύλλογος επιφυλάσσεται να προβεί σε ενέργειας για να διαφυλάξει τα συμφέροντά του".

Υπενθυμίζεται ότι ο Καμπόκλο και η Βενέτσια είχαν συμφωνήσει για μονοετές συμβόλαιο το καλοκαίρι, ωστόσο ο Βραζιλιάνος δεν ενσωματώθηκε ποτέ - ως όφειλε - στην ομάδα μετά το τέλος της άδειάς του για την συμμετοχή του στο MundoBasket με την Βραζιλία. Αντιθέτως, δηλώθηκε στο ρόστερ της ισραηλινής Μακάμπι ΡαΑνανά προκειμένου να παίξει σε φιλικά παιχνίδια κόντρα σε ομάδες του NBA, σε μία προσπάθειά του να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, κάτι που έφερε την αντίδραση της Βενέτσια.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ