ΙΣΡΑΗΛ

Ο Καμπόκλο ψάχνεται για NBA μέσα από τα φιλικά ομάδας β' κατηγορίας του Ισραήλ με Καβαλίερς και Τίμπεργουλβς

Ο Καμπόκλο ψάχνεται για NBA μέσα από τα φιλικά ομάδας β' κατηγορίας του Ισραήλ με Καβαλίερς και Τίμπεργουλβς
FIBA.BASKETBALL

Ο Μπρούνο Καμπόκλο συνεχίζει να αδιαφορεί για τη συμφωνία του με τη Βενέτσια και φιλοδοξεί να βρει μια θέση στο NBA, συμμετέχοντας στα φιλικά παιχνίδια ομάδας από τη δεύτερη κατηγορία του Ισραήλ με τους Καβαλίερς και τους Τίμπεργουλβς.

Στη Βενέτσια ακόμα περιμένουν τον Μπρούνο Καμπόκλο να εμφανιστεί και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία, όμως εκείνος φαίνεται πως δεν σκοπεύσει να ταξιδέψει για την Ιταλία, ούτε να αγωνιστεί γενικά στην Ευρώπη τη σεζόν 2023/24.

Σύμφωνα με το Eurozone Basketball ο Βραζιλίανος φόργουρντ θα ενταχθεί -προσωρινά- στο ρόστερ της Μακάμπι ΡαΑνάνα, μιας ομάδας που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος στο Ισραήλ και η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για pre-season φιλικά με ομάδες του NBA.

Για την ακρίβεια ο εν λόγω σύλλογος θα αντιμετωπίσει τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στις 16 Οκτωβρίου και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στις 17 του ίδιου μήνα. Κάπως έτσι, ο Καμπόκλο φιλοδοξεί ότι θα καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και να κερδίσει μία ευκαιρία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

TAGS ΙΣΡΑΗΛ NBA ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ